BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, June 6, 2012

:'(

N: Mun kesä ei todellakaa oo lähteny käyntii niiku toivoin joten voin kertoo teille et tää blogi hiljenee nyt munki osalt ainaki hetkeks. Ei en oo lähössä minnekkään vaan nää viimeset viis päivää on vaa ollu elämäni hirveimmät päivät ikinä. Oon iha maas enkä pysty tekee mitäää, itken itteni unee jokaa yö ja oon ollu vaa kotooo ja jos oon lähteny jonnekki ni se on ollu isovirhe. Okoo olin mä eile Emman kanssaa ja jopa nauroin ja ehkä tä o menossa parempaan suuntaan tai sitteen ei... Mut onneks mul on maailman parhaat kaverit keetkä tukee mua :) Mut syytä näihi aisioihin en aio kertoa täällää.

 mememe
jotai vanhoi kuvii puhelimesta tähä vielä ettei tä oo ihan tylsä postaus :D

44 comments:

 1. tsemppiä nora!!! (:

  ReplyDelete
 2. mitä ikinä onkaan tapahtunu niin otan osaa :( jatka bloggaamista sitte ku tuntuu siltä että haluut jatkaa :)

  ReplyDelete
 3. voi ei tsemppiä ihan hirveesti, koita kestää, mitä ikinä onki sit käyny ! :(

  ReplyDelete
 4. voi ei :( toivottavasti kaikki kääntyy paremmaksi :) tsemppii!

  ReplyDelete
 5. mitä on tapahtunut ?:(

  ReplyDelete
 6. Eksyin tähän blogiin ekan kerran enkä ehkä oo tyypillistä lukijakuntaa 25 vuotiaana, mutta tän postauksen luettuani haluun kuitenkin jättää kommentin:

  elämän suurien surujen kohdalla pysähdy olemaan kiitollinen siitä, että tunnet. Surukin on tunne, eikä kaikki oo kykeneviä tuntemaan lainkaan.

  Voimahaleja ja vielä se iloks taas muuttuu. <3

  ReplyDelete
 7. no kiva tääl saada ihmiset uteliaaks ja itkeä ruikuttaa, ja sit jättää kertomatta... kiva

  ReplyDelete
 8. voi eii :(( toi nii tuttu tunne mullekki ): mulki on just tommone vaihe pääl ja syksyl oli viel pahempi...mut älä huoli kyl se ajan myöt paraneee (: ja otan osaa tosi paljon :'(

  ReplyDelete
 9. miten mullakin on ihan samat fiilikset.. muut pitää hauskaa ja mä oon ihan hajalla (sain tietää, että poikaystäväni pettia mua.. miten tätä on liikenteessä) ja äh mikään ei tunnu miltään! mut kyllä se siitä ja se no hyvä että on kavereita, jotka kuuntelee ja auttaa =) tsemppiä!

  ReplyDelete
 10. onks joku kuollu ku otetaa osaa täällä????

  ReplyDelete
 11. ano, se noran asia, kertooko vai eikö. eikä asia muutenkaan meille kuulu. jos tää on kerta lifestyleblogi, niin kai myös niistä ikävimmistä tunteista ja asioista saa täällä kertoa, ilman että aletaan heti syytteleen huomion hakemisesta. muutenki tosi lapsellista tulla tolleen ruikuttaan jos toisella on oikeasti paha olla.

  ReplyDelete
 12. harmi...tätä on niin kiva lukee tätä teijän blogia :/
  mulla on ollu masennusta, ja oon harkinnu sen takia aika kamalia juttuja, voin kuvitella vaan miltä susta tuntuu. koita jaksaa!

  ReplyDelete
 13. vooi )':
  mut jatka mahollisimman pian ! ;)

  ReplyDelete
 14. mullaki on joskus ollu sellasii tosi masentavia vaiheita ja ei oikee mikää oo tuntunu kivalta ja on ollu huono fiilis ja muuta koko ajan :( mut niistä oon päässy sit aina yli ja toivottavasti säki pääset mikä tää asia ikinä onkaan! tsemii

  ReplyDelete
 15. stemppii tosi paljon nora! oot ihana, nätti ja vallottava ihminen kyllä kaikki menee parempaa päin jos sä vaa uskot siihen!

  ReplyDelete
 16. mulla on itellänikin paha olo nyt mutta jouluna oli vielä pahempi.... Onneksi olen päässyt yli silloin. Mutta tiedän kyllä miltä tuntuu. Voimia ja ystävät auttaa! :)

  ReplyDelete
 17. http://www.youtube.com/watch?v=Oo4OnQpwjkc :)

  ReplyDelete
 18. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 19. äääh mä inhoon tämmösiä missä kerrotaan et jotai kauheeta on tapahtunu mut ei kerrota et mitä... mut joo jaksamisii sulle! :-)

  ReplyDelete
 20. voi ei ): voimia ♥

  ReplyDelete
 21. Voi ei tuntuu kamalan pahalta sun puolesta, vaikken tiedäkkään mitä on tapahtunut :-( Kyllä se siitä vielä paremmaksi muuttuu, tiiän itekkin miltä tuntuu olla täysin pohjalla & silloin tuntuu ettei sieltä voi mitenkään nousta, mutta usko mua kyllä sieltä voi ja ajan kanssa kaikki helpottaa :) Mä ainakin arvostan sitä, että pystyt kertomaan täällä sun tunteista, koska ei se mitään helppoa ole. Mulla ei tullu ees mieleen mikään huomionhaku, ärsyttää että kukaan voi edes tulla tänne tollasta sanomaan :( Oot varmasti tosi mahtava tyttö ja kyllä sä selviät, kun sulla on ystävät tukemassa ja auttamassa. Toivon oikeesti, että sun mieliala paranis ja voisit taas nauttia elämästä ♥ voimia & jaksamisia sulle vielä ♥

  ReplyDelete
 22. HAJOSIN BIISILLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  ReplyDelete
 23. voimii ! <3 kyl se siit

  ReplyDelete
 24. voimia sulle! toivottavasti se olo menee ohi, ja asiat paranee :)

  ReplyDelete
 25. :-( tsemut! <3
  ps. sit ku jaksaa ja ehtii, nii mulla on teillä blogissa haaste :-)

  ReplyDelete
 26. pärjäile ! mut silti ihmettelen miks kerrot tääl josset haluu kertoo mitä on tapahtunu... oisit vaa kertonu meinaa jollai lukijalki ois voinu olla samanlaisii kokemuksii

  ReplyDelete
 27. voimia kovasti nora :(

  ReplyDelete
 28. pärjäile, kaikki varmasti järjestyy ajan kanssa(:

  ReplyDelete
 29. jaksamisia, vaikken tiiäkkää, et mitä on tapahtunu ! :))
  mut oli vähä outoo et kirjotit noin, koska tietenki kaikki haluu sit tietää ja et kumminkaa aio kertoo :Dd

  ReplyDelete
 30. en yhtään tiiä mitä sun elämässä on meneillään, mutta itelläniki on ehkä elämäni kurjin vuosi takana ja uskon tietäväni sun pahan olon. muista vaan, että kaikki järjestyy jossei huomenna niin ylihuomenna (; äläkä ota liika stressiä mistään ja muista että saat ajatella asioita myös omaks parhaakses!

  ReplyDelete
 31. Voi Nora koita jaksaa, sulla on paljon kavereita kuitenki tukenas! mitä ikinä onkaan tapahtunu kyllä se ajan myötä helpottuu♥ ja sit sen kans vaan oppii oleen! toivottavasti kuullaan susta pian taas! voima haleja sinne♥

  ReplyDelete
 32. Ikävä juttu, voimia ja tsemppiä sinne!:)

  ReplyDelete
 33. jaksamisia, mitä sitten onkin tapahtunut/jäänyt tapahtumatta. haleja nora<3

  ReplyDelete
 34. http://www.youtube.com/watch?v=pJFntOj9zuc

  tsemppiiii, mitä ikinä sul nyt onkaa :)

  ReplyDelete
 35. Tsemppii hei!! et oo kyllä ainut kellä on alkanu tää kesä vähä huonoilla merkeillä, mut kyllä me jaksetaan!! ♥

  ReplyDelete
 36. voiks kuitenki sanoo et onks joku kuollu?:(

  ReplyDelete
 37. jaksele pikkune<3

  ReplyDelete
 38. mul oli joskus kuukaus sit iha sama tunne.. =( sain tietää et saatan olla raskaana ja tuntu et kaikki meni siin pilal.. onneks mul oli ystävät ja poikaystävä tukena.<3 onneksi säkin saat tukee ystäviltäs !!

  ReplyDelete
 39. nora sulla on paljon hyviä kavereita<3, oot kaunis,mukava,laiha,ystävällinen,söpö ja vaikka mitä<3, susta ei puutu mitään! olet varmasti todella hyvä ystävä vaikka olin viimeeksi tekemisissä kanssasi vuosia sitten.. jaksele <3 !

  ReplyDelete
 40. tsemppiä!! ja toivottavasti postaat taas pian <3

  ReplyDelete
 41. tsemppiä sulle, olet ihana c: ja tiedän tunteen, oli sama olo tasan vuos sitten, ajan kanssa helpottaa ja muistot säilyy aina, voimia!

  ReplyDelete
 42. Kato Christina Aguileran musiikkivideo Beautiful, se jotenki piristää mua aina tai mul tulee siit hirveen hyvä fiilis :)

  ReplyDelete