BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Saturday, May 19, 2012

RUS-FIN kisakatsomo

1a 2a 6b-horz 3a 4a 5a 7 8a 11a 12a 532713_412837198739478_100000396032042_1331523_1866594379_n-horz 13
L: WUHUUU Venäjä finaalissa! Ei mulla oikeastaan muuta.. Oltiin tänään kavereitten kans Siljalla ja nyt ollaan seuraavaks lähös Siljan ja Jeren kans jonnekki päi maailmaa, joten en ala kirjottaa täs mitään romaani. Eilisestä päivästä voin julkasta pari kuvaa kollaasina sitten huomenna :D Pitäkää hauska lauantai ilta;)
PS. en jaksa kuunella Venäjä valituksia täällä enään :D niit on tullu ihan tarpeeks tuol formspringin puolella...

35 comments:

 1. ooks venäläine tai jotai :DD?

  ReplyDelete
 2. Miks kannustit venäjäää?!??!?!? :oo

  ReplyDelete
 3. удачи России ! :)

  ReplyDelete
 4. Oon tosi ihmeissäni mut samalla jotenkin ilonen et kannustat venäjää vaik suomalainen ootkin. Ite oon molempia, ja mulla ei oo oikeestaan mitään väliä kumpi voittaa, mut silti oon sisimmäs jotenki sen venäjän puolella! Tällee vain kiinnustuksen vuoks kysyn et kui sä kannustat just venäjää?:)

  ReplyDelete
 5. I was watching! It must have been really sad for you :((
  I'm Czech and we've lost today too, so now we'll be playing with you! Well, we'll see who wins! :)

  ReplyDelete
 6. buu venäjä :(( !

  ReplyDelete
 7. Musta on tosi kiva, että kannustat kotimaatas vaikka asutki Suomessa, enkä ymmärrä miten joillaki voi ees olla mitään sitä vastaan! Go Russia Go!

  ReplyDelete
 8. nyt kun suomi tippus kisoista ni mulle on ihan sama ketä voittaa mestaruuden, mut kunhan se EI oo venäjä!

  ReplyDelete
 9. jumalauta ihmiset opetelkaa lukemaa, liisa ei jaksa kuunella enää mitään venäjävalituskii jote se naama kines ny

  ReplyDelete
 10. Juu synnyin venäjäl ja muutin suomee neljä vuotiaanaa ja puhun kotooo venäjää yms :) ja siks myös kannustan venäjää koska oon venäläinen :) ja en jaksa kuunella teijän buuauksii tääl:( ihan samal taval jos teist joku muuttais tuotsii asumaa niin te varmaan kannustaisitte suomee !:Ddd voivoi...

  ReplyDelete
 11. Tottakai kannustat venäjää jos oot venäläinen, mut ootko ees sen verran suomifani et jos suomi ois esim usaa vastaa ni oisitko sitte suomen puolel?

  ReplyDelete
 12. No jos et kuule haluis että täännekkin tullaan huutelee tosta venäjästäs nii ehkä sun ei kannattais hehkuttaa sitä nii vitusti!

  ReplyDelete
 13. kyl mä ymmärrän miks kannustat venäjää mut ei me suomalaiset sitä välttis ymmärretä

  ReplyDelete
 14. Tosi kiva blogi teillä! ja ootte hirmu kauniita molemmat! sitte olis pari kysymystä jota varmaan on miljoona kertaa kysytty, mutta voisitko kertoa miten olet saanut kuvien välit noin pieniksi? mitä html-koodiin pitää tehdä? ja se miten ootte saaneet noi kuvat saman kokoisiksi, oli ne pysty- tai vaakakuvia?

  ReplyDelete
 15. mitä ihmettä ootsä venäläinen? et kyllä yhtää näytä venäläiseltä:-D mut siistiä et sä kannustat venäjää vaikka suomessa asutki!

  ReplyDelete
 16. mä en ymmärrä mikä ongelma näillä on sun venäläisyytes ja venäjän kannustamisen kanssa! mä oon ihan supisuomalainen ja tajuan ihan hyvin että sä kannustat omaa kotimaatas ja musta se on just hyvä:)

  ReplyDelete
 17. Tittakai mä kannustan mun koyimaata (:: en haluu olla mikään takinkäänyäjä.. :)) ja en oo venäjää tääl hehkutellu.. Tos on vaa yks lause mikä kertoo venäjän finaaliin pääsystä! Ja tottakai mä haluun sen tänne kirjottaa et muistaa sit vuosienki pääst et kuka sillo voitti tai sillai ku lukee näit sit :) ja kyl mä suomeaki kannustan !! Esim taitoluistelussaki kyl se venäjä menee edel tai sillai et enemmän mä venäläisii kannustan mut kyl mä yhtä paljon kiira korpee ja näitäki kannustan :)) joten lopettakaa jo! Tää on vaa jääkiekkoo.... Ja sillo suomen ekaa pelis ku oltiin kattomas sitäsiljalla niin mul oli suomi pipo sun muut päällä!

  ReplyDelete
 18. miks mää arvasin tän että laitat jonku jeee venäjä wohoo! ja sitte oot sillee että "en jaksa kuunnella teiän valituksia täällä u_u" öööööööööö

  ReplyDelete
 19. aivan mielettömän siisti tuo eka kuva! :D

  ReplyDelete
 20. Mä en tarkota tätä pahalla tai tms. mutta jos sä asut suomessa nii etkö sä oo kuitenki suomalainen koska asut suomessa vaikka ootkin syntyny venäjällä? :)

  ReplyDelete
 21. Вперёд Россия! : )

  ReplyDelete
 22. ootko joku venäläinen, no harmi et oot syntyny niin paskassa maassa.. vittu ku ne voitti

  ReplyDelete
 23. en kyllä yhtää ihmettele että oot lihonu niin paljon ku teillä tuntuu olevan jokapäivä noita mässy iltoja, huhuuh...

  ReplyDelete
 24. Naurettavaa että jotkut valittaa siitä kun hehkutat venäjää. Samalla tavalla jokainen suomalainen hehkutti ja hehkuttaa suomea! Hieman tekopyhää ja suppeata meininkiä. Minusta on hienoa että uskallat kannustaa omaa kotimaatasi, etkä sorru massan alla :)

  ReplyDelete
 25. teil on iha sika kiva blogi!!! :) mäki oon puoliks venäläinen ja en mäkää jaksa sitä, ku kannustan venäjää ja muut buua... mut se on mun oma asia mitä mä kannustan :p mut gooo venäjä!<3

  ReplyDelete
 26. Ihmiset rauhottukaa xD Säälittävää että pitää alkaa tuosta valittaan jos joku kannustaa OMAA KOTIMAATA! :DDDDD Kannattais kansvaa aikuiseksi ja oppia häviämään joskus! :D Ei jumalauta ei kukaan täysjärkinen oikeesti voi olla noi huono häviäjä ku te jotka tuosta valittaa, niinku se häviö johtuis jostai ihmisestä joka kannustaa venäjää.... :D Sanoimpahan vaa, ja oon kateellinen että pystyit juhlimaan kotimaas voittoa, hyvä et sä kannustat sitä! :)

  ReplyDelete
 27. No on vähän eri asia hehkuttaa suomea SUOMESSA ku venäjää täällä!

  ReplyDelete
 28. Miks sä kannustat venäjää ku eks kuitenki oo iha muute suomalaine tai et kerjääksä sil jtn huomioo :D tai haluuks olla vaa erilaine ku muut ku eiks toi victoriaki oo venäläine ? :DD

  ReplyDelete
 29. tyhmää et suomen kansalainen kannustaa muuta maata.

  ReplyDelete
 30. On hienoa että kannustat kotimaatasi (itsekin kannustaisin jos olisin samassa tilanteessa) mutta jos et halua suomalaisten valitusta niin miksi sun on pakko mainostaa sitä venäläisyyttä joka ikisessä postauksessa? Oot varmasti huomannut itsekin että kun puhut siitä ja suomalaiset eivät ymmärrä = valitusta. Se on valitettavasti totuus.

  ReplyDelete
 31. ääh on kans nii vaikee tajuta :DD kannustat venäjää jos kannustat, that's it !

  ReplyDelete
 32. eikös kuka tahansa saisi kannattaa ihan mitä joukkuetta tai maata tahtoo? se on kuitenkin vain peliä xd

  ReplyDelete
 33. olit kattoos ekaa peliä suomipipo päässä sun muuta, sitä ennen sanoit ettet halua olla mikään takinkääntäjä.... hmmm!!! :D puhut vähän ittes pussiin. taidat haluta vaan huomioo tolla venäjä-hehkutuksella. ja kun sanot ettet oo hehkuttanu, niin kyllä, kyllä oot, nää kuvat kertoo ihan tarpeeksi.

  GO SUOMI GO!

  ReplyDelete
 34. kaunis Liisa! miten oot tehny ton toka vikan kuvan meikin? tosi kaunis! mitä meikkejä oot käyttäny?

  ReplyDelete
 35. Omg itekki asun suomessa ja ihan suolalainen olen, mutta silti toivoin et vittu suomi häviäisi kaikki XD kuolkaa nytte.. huhhu teette pienestä asian niin ison. Vaikka pieni asia on selitetty moneen kertaan teille. Menkää mielummin soittaa veriviuluu ei kukaa tollast paskaa jaksa lukee ja joojoo laita silmät kii mut, huhhu ku tulee paljon valituksia ku joku kannustaa jotain muuta maata eikä suomea .. GET A LIFE!
  Ei ehkä suomi tuu kaikille pääjärjestyksessä ekana, ja ei sitä voi kellekkään pakottaa.

  ReplyDelete