BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, May 13, 2012

hold my heart

3a 6a 9 2-horz 5a 7a 8 4a
Tähän loppuun viel pari kuvaa ipodista..
IMG_3637-horz-vert IMG_3861-horz-vert
L: Perjantaina kävin Iidan ja Rikun kans syömäs ja kiertelemäs kaupunkii, jonka jälkeen meninki sit vaa kotiin kattomaan jääkiekkoa! :) Masentuneen perjantai-illan pelasti Venäjä-Ruotsi peli, jonka Venäjä voitti 7-3! Lauantaina aamulla Emilia tuli meil vähän yli yksitoista ja heti kun sain itseni valmiiks, lähdettiin kiertelee kauppoi ja kirppareit, käytiin syömässä, haettiin poppareita evääks, koristeltiin hänen mautoo, käytiin moikkaamas kavereita Eepin autotallissa ja loppuen lopuks Emilia vei mut Siljan seuraa. Juteltiin hänen kans viikon tapahtumat läpi ja loppu illaks mentiin Ropsun, Eepi, Retvan ja Siljan kans Iidal kattoo kauhu leffaa:) Ihan mukava viikonloppu takana ! Ensi viikolla ois tiedossa kolme viimeistä peruskoulun koetta! WUHUUU! Mun ysi luokan panostukset tais vissii vähän jäädä.... No mut ei siitä sen enempää. Meen tunnin päästä kattoo/kuvaa Lindan jalkkispelii ja loppu päivän pitäis lukee uskontoo, mut tuskin se onnistuu, ku ulkona on noin ihana ilma! Hyvää äitienpäivää ;) 

17 comments:

 1. HYVÄ VENÄJÄ!
  oon tässä lukenu teijän blogia jo kauan, ymmärränks oikein, et liisa oot osittai venäläinen? :) meinaan mäkin oon ja se on välil aika rankkaa, mut oon silti ylpee! ootte kauniita ja teil on ihana blogi !! <3

  ReplyDelete
 2. minkä merkkinen toi mauto on? :)

  ReplyDelete
 3. marja : onhan se välil vähän rankkaa..:/ mut mäki oon silti ylpee! ;) ja juu oon venäläinen:) synnynin venäjällä ja muutin suomee ku olin 4v:D ja puhutaan kotona venäjää yms :)

  pauliina: kiitos :)

  anonymous: vissiii joku chatenet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa:) mä oon kuitenki syntyny suomes ja puhutaa kans venäjää kotoo! Jotenki piristää lukee teijä blogii tänki takii, en tiedä miks;)

   Delete
 4. pakko kysyy että mitä muokkaat aina kuvistas ku nää on nii ihanan sävysiä? :>

  ReplyDelete
 5. ku oot lyhyt ja niin ooksä niinku sun painoon tyytyväine vai haluisiks laihduttaa tai jtn ? :) ja näytät kyllä kauniilta tol vartalol en tarkota millää pahal mut kiinnostaa vaa ku itekki oon lyhyt:D ja välil harmittaa ku ei mul oo mitää täydellist vartaloo:/ :D

  ReplyDelete
 6. Miks teillä loppuu noi kuvat aina tollei tosta oikeesta reunasta :o

  ReplyDelete
 7. ää haluun tietää miten toi asetus on laitettu et kuva tummenee ku hiiri tulee kohdal! :D en mistää saa tietää... :(

  ReplyDelete
 8. oot iha sairaan kaunis!! ja tosi kiva blogii :)

  ReplyDelete
 9. varmaa yleine kysymys mut millä muokkaat kuvas ? (:

  ReplyDelete
 10. mist toi sun paita on tossa ekassa kuvassa ? :)

  ReplyDelete
 11. onks noi kuvat ipodista? :O

  ReplyDelete
 12. voi herrajestas aivan täydelline toi eka kuva kollaasista!!!

  ReplyDelete
 13. Mistä toi sun pikkunahkatakki on? Oon ettiny tollasta jo kauan, mut mistään ei löydy..

  ReplyDelete