BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, April 18, 2012

Cause you don't understand

I'm new soul (Jay-Z Remix) öäöä
L: Olin tänään koulus vaan kaks ekaa tuntii, jonka jälkeen kävin terveydenhoitajal ja mut päästettiin kotiin. Otin buranaa ja nukuin sen jälkeen kaks tuntii kaikessa rauhassa:) Kehden jälkeen mun ihana Silja ystäväiseni tuli tuomaan mulle suklaata ja jäi pariks tunniks pitää mulle seuraa..   iskäki teki mul tommost ihanaa mansikka pirtelöö ! namnam ku oli hyvää (; mua alkaa pikkuhiljaa ahdistaa kaikki ens viikon valtakunnalliset kokeet...  ja huomennaki mul ois maantiedon koe ja mietin just, et pitäiskö mennä kouluun? ku se ois ihanaa päästä tekee se koe alta pois, mut sit taas en haluu mennä kipeenä kouluun kärsimään.. liian vaikeeta!

22 comments:

 1. nii käy tekee se koe vaa ettet tartuta muit ja tuu enemmä kipeemmäks :)

  ReplyDelete
 2. ei ne valtakunnalliset kokeet oo niin vaikeita, joten älä stressaa :-D

  ReplyDelete
 3. millä teet ton kollaasin?

  ReplyDelete
 4. itekki stressaan noita valtakunnallisia mut onneks mulla on ollu jo osa niistä. Hyvin ne sulla menee ! :-)

  http://elielaisa.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. haha vähän söpööö toi vika kuva :D

  ReplyDelete
 6. Onks siljalla omaa blogii? :)

  ReplyDelete
 7. oiii kui paljo tikkareita! nami:--)

  ReplyDelete
 8. mistä toi hello kitty tyynyliina on?

  ReplyDelete
 9. Ihana tuo vika kuva!!;>
  http://behappybeee.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Jos sulla on lyhyt ruotsi niin voin kertoa että se on ihan tajuttoman helppo! Valtakunnalliset on siitä hyviä että siinä käydään niin paljon opittuja asioita että ne tehtävät on melko helppoja ja yleisiä, ei mitään syventäviä:)

  ReplyDelete
 11. milsä oikeesti muokkaat sun kuvat ne on nii ihana tollasii äääh en osaa selittää !:D mut oot kaunis :)

  ReplyDelete
 12. paranemisii sinne! (= oot liisa niin nätti, hei onks sulla instagramii? (=

  ReplyDelete
 13. paranemisii sinne! (= oot liisa niin nätti, hei onks sulla instagramii? (=

  ReplyDelete
 14. anonymous: tein kollaasin picnikil :)

  anonymous: siljalla ei oo blogii =)

  anonymous: en tiiä mist toi hello kitty tyynyliina on ku mun pikkusisko sai noi synttärilahjaks ja mä varastin ne :p

  henna: muokkaan kuvat pixlr ohjelmalla ja picnikillä =)

  amanda ja ella: on mul instagrammi :) mut löytää samalla nimellä kui formspringissä :) eli liisaostol mun kaikki kuvat on piilotettu mut ehkä viel joku päivä innostun ja laitan ne sillai et kaikki näkee ne :)

  ReplyDelete
 15. Jos tietäisit miten "eettinen" Mäkkiläskilä on, juoksisit ja kauas sieltä. Vitun Mäkki hakkaa sademetsät, pilaa luonnon, pilaa ihmisten terveyden sillä paska"ruoallaan". Ja pilaa koko maailman. Amerikan jenkkikulttuuri ja SORTO! SE, SE ON SITÄ MÄKKIÄ. Just joo sinne vaa rasvankäryyn kattomaan kun eläimet hakataan hengiltä ja maapallo vajoaa koomaa muistuttavaan tilaan, jossa jenkit lailla natsien hallitsee maapalloa ja terrorisoi läskit löllyen maapalloa. Läskit jenkit hallitsee lopulta maapalloa ja pakottaa meiät syömään ainoastaan geenimuunneltua mutaatio-uppopaisto-paskaa, jonka on tehnyt tietty McDonalt's. Jenkit sortaa meitä uppopaistoläski- pinkki-tuulipuku- ja 10000000 euroa maksavat korkkarit jalassaan. Aiotsä maksaa 1099090909 euroa KORKKAREISTA? Jonkun jenkkiläskilä-firman korkkareista? Jonkun, joka hakkaa sademetsät ja ei auta ihmisiä ja jättää normaalit ei-pakasteruoalla täytetyt ihmiset kitumaan. Kun jenkit on rikkoneet luonnon tasapainon, pilanneet maan, sortaneet afrikkalaiset joukkoitsemurhaan, tappaneet eläimet(geenimuunnellut), niin ne tajuaa että niiden loppu on lähellä ja päätttää alkaa syödä ihmislihaa. Ja minkä maan ne valitsee? No tietty Suomen, ja sitten alkaa suomalaisten sukupuutto. Mäkkiin tulee uusia purilaisia kuten FinnBurger. Lapset säästetään ja viedään venäjälle, joka on sortunut kommunismiin taas, hoitoon. Siellä ne raiskataan ja tapetaan ja syödään. Jenkit alkaa syödä raikkaita maukkaita suomalaisia, jenkit paisuu ja lopulta niiden paino hajottaa koko maapallon. Maa putoaa avaruuteen, jotenkin, ja lopulta ei maata enää ole. Vain Mäkkäri jää kellumaan avaruuteen. Siellä sitten marsilaiset käy syömässä
  geenimuunneltua uppopaisto-läski-paskaa.


  IHMISET! MIKSI TUETTE TÄTÄ KOHTALOA? OI MIKSI?

  ReplyDelete
 16. hei eikös picnik oo jo suljettu tai jotai? ainakaa mä en pysty enää flickris muokkaa picnikis tai ylipäätää millää :( yhyy auttakaa ja keksikää mulle joku uus kuvienmuokkaus-juttu...

  ReplyDelete
 17. oikei, mikä toi oli ? (: ihania kuvia muute, parane pian !

  ReplyDelete
 18. onko sulla liisa instagrammii?:)

  ReplyDelete
 19. anonymous: en tosiaaa tiiä ? :D:D

  valeria: on mul instagrammi :) mut löytää samalla nimellä kui formspringissä :) eli liisaostol mun kaikki kuvat on piilotettu mut ehkä viel joku päivä innostun ja laitan ne sillai et kaikki näkee ne :)

  ReplyDelete