BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, March 27, 2012

Tunteidenpurkausteksti & pain makes people change

N: Jooopajooo kelasin tässä just et en oo koskaa oikee kirjottanu tänne paljoo mistää muust ku mun päiväst ja mitä oon tehny :D nyt tulee kuitenki iha erillaist tekstiii meinaa mun päässä pyörii nii paljo asiota ja aattelin jakaa niit vähän teille.

Ensinnäki meil on nyt ollu kaks päivää tätä opiskeluu ja ravaamist koulust kouluuu ja oon nyt jo ihan täynnä sitä. Vaikkei mun tarviii kävellä tai kantaa paljoo tavaraa, kun mulla on mopoauto, mut silti se on rasittavaa. Kavereitten kans ollaa vahvast sitä mielt et haluttais takasi meijä omaa kouluu... mut ei sil sit voi mitää jos siel ei oo turvallist olla ni ei me siel voida sit olla. Se oikeestaa aika surullist et meijän viimene jakso yläasteel on pelkkää ravaamist... ei voida oikeestaa pitä mitää teemapäivii, ei nähä kaikkii koulukavereit ku eri luokat on kokoaja eri paikois ja sitä rataaa kaikki on vaa yksin kertasest jossain.

m2
Oon kans päättäny et nyt kevääl ois tarkotus luopuu luistelusta. Ainakin kilpailemisen aion lopettaa. Meinaa se ei tunnu enää hauskalt eikä silt 'omalt jutult'. Meil on täs huhtikuus viel kylläkin luistelun kevätnäytös, mut se jää nähtäväks pystyks mä osallistuu siihe vai en. En oo päässy oikee kunnol harjottelemaankaa nyt ku mullaa viime kisojen jälkee on tullu tehtyy lääkäri reissuja ja verikokeita paljon. Onneks saadaan perjantaina kokeitten tulokset ja jos nyt sit selvis et mikä mua vaivaa. Aion kyllä jatkaa luistelua mut varmasti joudun siirtymään siihen hobby ryhmään mis Liisaki on nyt eli luistelisin kaks kertaa viikossa ja sit mul on kymppikortti Hanhivaaran liikuntakeskukseen nii ettei mun kunto sit iha heikkoon kuntoon pääse vaikken luistelisikaa kuuttaa kertaa viikossa. Muutenki se luistelemisen ilo on hävinny. Se ei oo enää semmost ku se oli sillo pari vuotta sitte. Enää ei mee sillee et se on päivän koho kohta ku pääsee harkkoihin.

m3
Ei tässä muutenkaa oo ollu mitenkää niinkää helppoo. Mut eihä elämän kuulukkaa olla helppoo, muute se ois tylsää... Uusia ystäviä oon saanu paljon, mut on niitä menetettykki tässä vuosien aikana... enite mua harmittaa just se et oon menettäny pari mulle tosi rakasta ystävää. Lisäks siinä on vielä se, etten tiedä miksi. No mutta onneks mulla on maailman parhaat ystävät, joista en aio luopua ikinä. Hauskoja tyttöjen iltoja ja juoru hetkiä, salaisuuksien kertomista, nauramista ja kaikke mitä ystävien kanssa vaa voi jakaa. Tossa huomattii yhen ystävän kanssa iha vaa pirutta ku keskusteltiin pitkästä aikaa et meil on vähän liianki samallainen mies maku :D oltii meinaa molemmat kertomaassa ihastuksistaa :D ja kappas paljastu samaks ihmiseks... mut onneks se ei tullu meijä ystävyyden väliii vaa oikeestaa syvensi sitäki enemmän (:

m1
Must oikeest tuntuu silt et yläaste alko vasta ?! muistan vieläki ne vaatteet mitkä mul oli pääl ekal päiväl ku tuli yläasteel ja nyt on enää kaks kuukaut jäljel. Näitte kahe kuukauden jälkee on luvassa varmastii aivan ihana kesäloma, jota odotan niin paljon etten voi sanoin kuvata :D mut luulen etten oo ainut ku odottaa kesäää! enhän oo ?! sanokaa jos oon väärässä... Kesän jälkee ois tarkotus mennä lukioon. Must tuntuu et mun arvosanat tulee laskemaa nii monta numeroo ettei oo tosikaa... Ja sit pitäis alkaa lukemaa niihi kokeisii ja tehä läksyjäki! huhhuh ootan oikeen innolla jo kahtaa seuraavaa vuotta lukiossa...

uuppss... siinä tuli nyt aika paljo asiaa :D mut toivottavast joku jakso lukeekki ton! ja tein ton paidan tänää itte isin vanhasta t-paidasta, love it ! mitä mieltä te ootte ?


ja Sara jos luet tätä ni kato ku osasin muokata ton viimesen kuvan ! Kiitos paljon (:

85 comments:

 1. ''enite mua harmittaa just se et oon menettäny pari mulle tosi rakasta ystävää. Lisäks siinä on vielä se, etten tiedä miksi'' samoin....

  ReplyDelete
 2. kiva että kerrot välillä tänne sun ajatuksia ja muunkilaista tekstiä mitä yleensä :)

  ReplyDelete
 3. Liisa : kyllä, ehkä mekin römmitään sieltä juoksu hiekan pojasta vielä maan kuoren päällle ? (:
  Anonymous : kiittikiiti (:

  ReplyDelete
 4. tä oli kiva postaus :) miten toi vika kuva on muokattu? :)

  ReplyDelete
 5. miten oot saanu ton vikan kuvan muokattuu? (:

  ReplyDelete
 6. en oo ikinä kommentoinu tänne vielä vaikka oon lukenu tätä varmaa kohta vuoden.. tämmösiä kiitos enemmän, nää on mun mielestä ehkä mielenkiintosempiaki ku normaalit postaukset!!:) kirjotit kivasti!

  ReplyDelete
 7. taru : kiitti taru ja photoscapellaa (:
  Aurora : photoscapella (:
  jamppa : hiihii (: kerta se ensimmäinenkin (: ja blogin vuosipäivä tulee kohta <3 kiitos

  ReplyDelete
 8. sori tää tei liity tähän postaukseen yhtään, mut mil muokkaat kuvia ja varsinki mil muokkasit ton vikan kuvan tommoseks 3D jutuks? :D

  ReplyDelete
 9. kiva teksti ;) ihanat noi sun farkut! mistä?? :P

  ReplyDelete
 10. Anonymous : photoscpella oon noi muokannu (:
  Annika : kiitos ja ginasta <3 tykkään noista vetoketjuista!

  ReplyDelete
 11. anteeks kaikki tän varmaan tietää jo mut pakko kysyy, miks teijän koulu ei oo turvallinen:)

  ReplyDelete
 12. Anonymous : se on täynnä hometta :(

  ReplyDelete
 13. voin samaistuu melkein liianki paljo siihen että oot menettäny pari tosi rakasta ystävää. omas tapauksessa vielä ku pitkäaikasimmat ystävät, jostai seittemän vuoden takaa..? ja sitä ei tiiä et minkä ihmeen takia tosiaan, se vaan tapahtu.
  menettäminen on perseestä :-(
  annoit mulle ehkä ton takia postausaiheen, jotenki inspas nyt toi ystävän menettäminen ja menettäminen ylipäätänsä :-D hahahaha

  ReplyDelete
 14. tämmösii postauksii lisää!!:)

  ReplyDelete
 15. mira : se o iha hirveet ku tajuu et on menetäny jotai tärkeet :( ja ei mitän tee hyvä postaus!

  ReplyDelete
 16. hei tää oli aiiivan ihana postaus:)

  ReplyDelete
 17. ihana lukee välillä tällästäki tekstiä ! :) ja joskus sitä miettii itekki, että miks jotkut ystävät vaa jotenki jää pois? ihana tuli tosta topista !

  ReplyDelete
 18. Emilia : kiittoooosss EMPPPUUUUUUU <3 (:

  ReplyDelete
 19. hihi kiva postaus! mä alotin lukion viime vuonna ja tää on kyl yhtä helvettiä vaikka oon ollu ihan ysin oppilas yläasteella. Nyt ma vaan lintsaan enkä lue kokeisiin koska ei tällästä yksinkertasesti jaksa!
  ja et oo todellakaan ainoo kuka odottaa kesää! Mä oon oottanu sitä siitä saakka kun tuli pakkaset :D kesä on ihan parasta<3

  http://kisusblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 20. Mäkään en oo ikinä ennen kommentoinu teijän blogiin mutta tää postaus jotenki pisti mut kommentoimaan. Kiva että sulta tuli tämmöstä ns "henkevää" tekstiä ja jaksoin todellakin lukee ja oli kiva kuulla sun ajatuksia! ja osasin samaistua niihin sillä itellä vähän samanlainen tilanne menossa monellakin tapaa! ja tykkään tosi paljon tosta sun tummasta tukasta, sopii TOSI hyvin :) ja kiva blogi muutenkin! jatkakaa kummatkin samaan malliin :))!

  ReplyDelete
 21. Mä tykkäsin tosi paljon lukee tätä. Vaikutat ihanalta ihmiseltä:) Ja ooooo mäkin ootan kesää ihan hulluna!

  ReplyDelete
 22. tämmösii tekstejä lisää!! miks muuten vaan seuraavat kaks vuotta lukios? kolme vuottaha siel tuskaillaan :o

  ReplyDelete
 23. Tää oli tosi kiva postaus, yhen kerran oikeesti vähän ajattelinkin, että teillä tässä blogissa ei oo kauheesti sellasia vähän syvällisempiä juttuja, mut silti tää on aina ollu mun yks lemppareista :)
  Aina välillä tälläset postaukset on tosi kivoja !

  ReplyDelete
 24. hei miten saa tehtyy flickriin uudet tunnukset ku kuvatila on täys, ku oon joskus lukenu että oot tehny nii ?:D

  ReplyDelete
 25. voit tulla muru meijä teema päivii <3

  ReplyDelete
 26. voit tulla muru meijä teema päivii <3

  ReplyDelete
 27. Tykkään nii lukee tälläsii tekstei. Näitä lisää! :) Iha sairaan makee toi paita

  ReplyDelete
 28. Tosi kiva et kirjotit enemmän! Jotenki sä oot aina päässy unohtuu tästä teijän blogista tai sillee :o Mut tätä oli mukava lukee kyl ja ois jees jos postailisit joskus enemmänki ku sulla on nii hyvä tyyli yms! :)

  ReplyDelete
 29. ihana postaus! sai kyllä kans ittensäki miettimää että mihin ne kaikki ystävät katoo vuosien varrella, mutta onneks aina on niitä hyviäkin jäljellä :-)
  ja tosta lukiosta vielä sen verran että ei se oikeesti niin kamalaa ja rankkaa oo!

  ReplyDelete
 30. tää oli tosi kiva postaus, koska tää oli erilainen! :-) ja valitettavasti meijän koulussa on toi sama ravaamisongelma ollu jo koko lukuvuoden ja jatkuu kuulemma viel monta vuotta...onneks ite pääsen keväällä pois, mut sääliks käy niitä jotka sinne jää!!

  ReplyDelete
 31. Ihana kun kirjotit vähän eritavalla kun yleensä:) jotenkin pystyin niin samastumaan tohon sun tekstiin:) enemmänkin tälläisiä postauksia!!:)

  ReplyDelete
 32. tää oli kiva postaus! tosta paidastakin tuli kiva, vois itekki kokeilla tehä jotain samantapasta :-)

  ReplyDelete
 33. siis ettekste oo liisan kaa enää kavereita vai onks teillä välit poikki hetkellisesti? sori jos oon utelias en mä pahuuttanu kysele, heh :) :(

  ReplyDelete
 34. voisin laittaa tän postauksen ehottomasti sun parhaimmaks postaukseks piiitkään pitkään aikaa :) huippua tekstiä ! kiva kuulla välillä susta muutaki ku just jotai pinnallista 'miä teit tänää' tyylii(: näitä ehottomasti lisää !

  mut toi pisti silmää, et kaks vuotta?aioksä tehä lukion kahessa vuojessa :o vitsi sun täytyy olla hyvä!

  ReplyDelete
 35. liisu : kiitos (: ja toivottavasti ei oo! ja kesäaah <3
  Anonymous : ihanaa (: kiitos ja hyvä et jaksoit lukee (:
  Henna : kiitos (:
  Anonymous : nooo kuun 2 kokonaista ja kolmas on vähä semmone mitä ny oon kuuluu vähä rennompi jos osaa valita kurssei enemmä kahel ekal vuodelle (:
  Vilma Josefiina : kiitos ja jep ei aina näin henkevää ! joskus se vois toimiikki! :D
  Anonymous : öömm mä teen ainaki vaa aina uudesn sähköpostin yahooon :D en oo keksiny vielä muuta tapaa!
  Emilia : juujuu mä tuun ! <3 sit oon lukiossa herkun näköinen ku meil on siel tunti (;
  Anonymous : kiitos paljon !
  Anonymous : :D::D:D kiva et oon unohtunu ! ja oonhan mä nyt aika useesti postaillu ! (:
  iisaw : kiitos (: ja jep ja toivotaa et selviin lukiosta hengissä :D
  salla : kiitos (: ja miks te nii kaua joudutte ravaa.. ? :o
  Ottis : kiitos (: ja juups joskus sitte uudestaan ku on asiaa taas :D
  milla : kiitos (:

  ReplyDelete
 36. Mulla tuli itku silmään ku luin ton viimesen asian tosta yläasteesta siis.. Ootan ehkä eniten tällä hetkellä, että yläaste loppuu ja pääsen täysin uuteen kouluun ja saan uusia ystäviä, mutta aloin tuon luettuani kuitenkin ajattelemaan kuinka tulin yläasteelle ja ysit vaikutti niin isoille!!! nyt olen itse sellainen iso ysi jonka oppivelvollisuus kohta loppuu.
  Vaikka olen onnellien että yläaste loppuu ja pääsen eroon _ei niin mukavista_ ihmisistä, niin laittaa tää silti vähän haikeeks..

  Jatka samaan malliin tää oli ihana postaus!(:

  ReplyDelete
 37. oot ihana ja aito <3 elämä on tuntuu joskus vaikeelta, koita pärjäillä:)))

  ReplyDelete
 38. Tää teksti oli jotenki iha eri tasoo ku normaalisti!

  ReplyDelete
 39. Oli tosi kiva tällänen vähän syvällisempi (?) postaus ! Vaikutat tosi ihanalt ihmiseltä ja oot varmasti tosi hyvä kaveri :) ja ihana toi paita vielä !!

  anna

  ReplyDelete
 40. tää oli tosi hyvä, vähä erilaine välil=) mut on tee blogi muutenki siis!!:)

  ReplyDelete
 41. ihanku oisin tunnistanu täst tekstist yhen........ :D tuituii norsu oot ihana tyttö :) typerä mies, mut sai sentää jotai hyvääki meiä välil aikaseks :) <3 luuuv juuuu!

  ReplyDelete
 42. oot tosi kaunis ja kiva tää postaus ! haluisin kysyy et millee sillee pystyy tehä ton vimpakuva muokkaukse ? ois kiva jos selittäisit ees sillee ku osaat :D :)

  ReplyDelete
 43. Anonymous : öömmm noo vähän kinaa :D
  Anonymous : kiitos ja en aio :D mut siis se kolmas vuosi ei oo kokonaine :D ni siks en laskenu sitä :D
  Anonymous : :(( no onhan se haikeeta ! ja juu! siis must tuntu et sillo ku mä olin pieni seiska et ysit oli valtavia D: ( no ei siis jättiläiisiä ) mut siis sillo mun silmissä aikuisia :D ja nyt must tuntuu et oon iha yhtä pieni ku seiskalla :D jos tajusit mitä ajan tällä takaa :D ja kiitos (:
  Anonymous : kiitos <3 yritän!
  Anonymous : jejep (:
  Anonymous : kiitos paljon (:

  ReplyDelete
 44. hehhe :D oon hidas vastaamaa :D:DD

  Anonymous : kiitos (:
  Winni : <3 <3 <3 love u too ! ja jepjep ! (;
  henna : kiitos (: jaa sieltä se joku kalvo kohta ? :D:D

  ReplyDelete
 45. tää oli kivan erilainen postaus :-) mä ja aika moni muuki varmaan tykkään just tälläsistä avautumis-tyylisistä postauksista, ettei aina oo samantapasia kuvia ja kaikkea mitä päivän aikana on tapantunu :)

  ReplyDelete
 46. kiitos, nora. ihana postaus. on kiva lukea kunnon ajatuksia sulta, eikä vaan menemisiä ja tulemisia:) tosiaan mietin kans et kui kaks vuotta vaan? ite oon nyt lukiossa, ykkösellä, ja ei tää mitenkään kamalaa oo. oikeestaan ihan kivaa!:) nytkin menossa koeviikko, mikä on ihan kiva juttu. ja lukion omat pippalot parhaita!!:) sen mä vaan sanon, et jos oisin ysillä vielä, ni nauttisin jokaisesta päivästä!!!! tosin toi koulu järjestely muuttaa teillä paljon, mutta koita silti nauttia! vuos jälkee ajateltuna ysillä sai mokata, pitää hauskaa, olla koulun vanhin, viettää vikaa kevättä parhaan luokan kanssa. nyt lukiossa meidän kaveriporukka on hajonnut tän lukukauden aikana, toisaalta oon tutustunu uusiin ja vanhojen kaverien kans oon lähentyny. mut tosiaan yhden kaverin menetin ihan toistaseksi kokonaan. en todellakaan tiedä mihin meijän välit muuttuu jatkos, mut ei olla puhuttu ehkä kuukautee mitää. ei edes moikata. ja no se johtuu kaverin paskamaisista teoista, jotka olisin antanu anteeks, jos hän myöntäis ees itellee mitä on tehny, mut ku ei. ollaa tunnettu kaks vuotiaast ast ja oltu viime vuodet tosi läheisii. must tuntuu usei et mikää ei muutu, ja kaipaisin vaihteluu elämää, mut sut ku kattoo taakse ni kyl ne asiat muuttunu vaa on:) hirmusti tsemppii loppu kevääsee, kyl sä jaksat!:) mul ton harrastuksenki kaa vähä sama tilanne. mul vaa meni kaks kuukaut kepeil ja sen jälkee en oo kärjil tanssiakseni noussu. mut toisaalt nyt oon taas pystyny rauhas alottelee ja vaihdoin ryhmää ja tanssin vaa kerran viikos, mut iha omaks iloks ja tekniikan säilymiseks. sen lisäks mul on salikortti. mut uskon et seki voi ol iha hyvä juttu, nyt mä nautin joka kerta ku pääsen tanssii:)
  tästä tuli nyt aika pitkä, mut tää aihe oli niiin tuttu jotenki. sain tos samal omii ajatuksii pohdittu:)
  haleja ja tsemppiä sulle nora<3

  ja et helvetissä oo ainut joka oottaa kesää!!!!:D joka päivä selaan we heartis kesäsii kuvii ja selailen lemppari(myös teidän:)!!!)blogien vanhoi kesäpostauksii uusiks ja mietin miten kivaa enskesäst tulee! aion nauttii siitä täysillä:):))

  ReplyDelete
 47. voikun ihana postaus!:) kivaa vaihtelua ja tosiaan alko pyöriin päässä ystävien menettäminen:( toistan varmaan samaa mitä kaikki muutkin mut oli pakko kommentoida kun oli niin hyvä postaus!

  ReplyDelete
 48. huippu postaus! näitä enemmä!!:)

  ReplyDelete
 49. Meri : kiitos (: ja jeep!
  Anonymous : kuin myööss tsemppiäää! (: ja kyllä nautin sen verranku pystyn (; ihanaa oli lukee noi pitkä kommentti <3 voisin vastata tähän yhtä pitkällä kommentilla, mutta jätän nyt tähän :D
  Anonymous : kiitos (: ja jep joskus on hyvä miettiii vähän...

  ReplyDelete
 50. IHANA POSTAUS, IHANAT KUVAT! miten toi vika sitten muokataa sil photoscapella? :)

  ReplyDelete
 51. tosi kiva et tuli välillä tämmönen erillainen postaus sulta :--) vaikkei vanhoissakaan oo mitään vikaa. tykkäsin paljo tästä postauksesta ja toi paita on hieno ! :--)

  ReplyDelete
 52. itekki oon menettäny kaks parasta ystävää pari vuotta sitten, ikinä ei mulle selvinny että miks nää kaks laitto välit poikki. tuntuu kauheelta ):

  ReplyDelete
 53. tää postaus oli just ihan sairaan mielenkiintoin ja luin koko postauksen! ja toi paita on kans sairaan kiva :)

  ReplyDelete
 54. Ihanaa ku tuli tämmönen syvällinen postaus. Oon itekki luistelija ja aion kans ny lopettaa tän kauden jälkeen ku on se kuuluisa motivaatio kadonnut ja polviki on kipeytynyt jatkuvasti. Toivottavasti kansalliset sarjat olis eenemmä sun juttus. Voimia!

  meandmywayoflife.blogspot.com

  ReplyDelete
 55. Hyvä et teit välillä tämmösen postauksen ja kerroit miltä susta tuntuu! mua ahistaa kans ihan hulluna tää vähä aika mitä ysistä on enää jäljellä ko tulee semmonen pelko et ei nää kaikkia kavereita niin paljoo ko osa lähtee eri kouluihinkin :( ja tuo teiän koulujuttu kuulostaa ihan hirveeltä, olis kamalaa omasta koulusta lähtä toisiin kouluihin ravailee! oot ihana pärjäile<3

  ReplyDelete
 56. kiva postaus (: tosi kiva lukee tällasta erilaista tekstii välillä! numerot tippuu lukios oikeesti helposti, mul oli ysin lopus melkee ysin ka mut sit nyt tulee kokeist tyylii kutosii vaa ): sellasta se on


  ps pilkunviilaajana ärsyttää nuo yhdys sana virheet

  ReplyDelete
 57. tää postaus oli tosi kiva ja ah rakastan tota paitaaaa! ihan super kiva!

  ReplyDelete
 58. Mitä otat lukioo ekalle vuodelle siis meinaan mitä valkkaat valintakorttii :)

  ReplyDelete
 59. tosi kiva postaus mut pakko sanoo et vaikka lukios se kolmas vuos onki sellasta nii kyl se silti lasketaa et lukioon menee kolme vuotta koska kaks vuotta lukiossa on sit ihan eri asia :) kolmas eli abi vuos on yleensä lähinnä yo kirjotuksii valmistavia kursseja

  ReplyDelete
 60. oon lukion ykkösellä ja sen voin sanoo että kivempaa on ku yläasteella mutta musta on tullu jotenki tosi laiska! tekis mieli lintsata tunneilta (onneks 3 poissaoloa max) ja ei jaksas lukea kokeisiin. tosiaan ku nyt se koeviikko menossa, mutta koitan tsempata ja lukea edes pikkaisen :)
  ja onhan se kolmas vuosi periaatteessa rennompi, ku sillon ei niitä pakollisia juurikaan enää ole ja saa käydä niitä kursseja mitä haluaa, eli mitä kirjottaa, mut mulla on se ongelma etten tiiä mitä kirjotan! se vähän huolettaa.. ja pitäs parin viikon päästä tehä ens vuoden lukujärjestykset, jotenki tosi järkeviksi ja mahd rennoiksi pitäs yrittää tehä mut en tiiä.. eka ongelma tosiaan se etten tiiä mitä kirjotan = en tiiä mitä kursseja siis otan ! noh eiköhän tää tästä
  ja onhan kolmantena vuonna kuitenki koulua normaalisti (ainaki suurimmallaosalla) johoki vähä ennen hiihtolomaa asti eli siis penkkareihin, jolloin alkaa lukuloma :) onhan se tietty rennompaa ku ei tarvii koulussa olla mut pitää muistaa lukeekki ! harmittaa niitten abien puolesta jotka vieläki käy tuolla lukiolla jotai kursseja..
  ja tosta ystävien menettämisestä.. tiiän miltä tuntuu, ja ärsyttävää ku ei tiiä että miks. noin vuos sitten mä ja toinen mun parhaasta kavereista vähä sitte niiku kasvettiin erillemme? parhaita kavereita oltiin 6vuotta eli aika hyvin tunnettiin :) eka ei puhuttu juurikaan mitään mut kyllä me ollaan semi hyviä kavereita nykyäänkin, mutta eihän se oo enää samallaista ku joskus sillon. se hamittaa.
  mutta tsemppiä ! kyllä asiat selviää :) tai ainaki menee parempaan päin, toivottavasti

  ps. KESÄ tule jo

  ReplyDelete
 61. tämmösii postauksia vois tulla enemmänki!

  ReplyDelete
 62. kiva postaus että joku kertoo välillä avoimesti ajatuksistaan! ymmärrän sua ton luistelun kanssa täysin kun itekin oon nyt lopettamassa pari tanssilajia joita oon harrastanu 13 vuotta.
  ja ps. ihana asu ! toi paita on nii hieno .:)
  http://onmyway-ilona.blogspot.com

  ReplyDelete
 63. ihana lukee tällast 'pintaa syvemmältä' tekstii välil! tällasia postauksia lukis mielellää enemmänki :)

  ReplyDelete
 64. Ihana täämöne erilainen postaus!Ja tosi makee paita! :)

  ReplyDelete
 65. kannattaa sit valita miehes huolella ettei tuu onkelmia....

  ReplyDelete
 66. aivan ihana tämä postaus! luin vaan, eikä missään vaiheessa tullu fiilistä että tä ois hirveen pitkä etten jaksais lukea. lisää tälläsiä!!!!

  ReplyDelete
 67. tää on tosi kiva postaus ja oon kyl samaa mielt et paras pitkää aikaa! :) ja tosi kivast muokatut kuvat (:

  ReplyDelete
 68. ite oon lukios ja mulla on aika samat fiilikset. sanon kyllä et älä lopeta sitä luistelua kokonaan, kl se vaihe menee ohi ja se innostus palaa viel, usko pois. koska muuten kadut niiiin paljon että jätit sen kesken. kavereita tullu ja pari rakasta ystävää menny, kyllä se saa miettimään. ite just tätä samaa mietin tänään ja kylhä se sattuu, mut life goes on!!! joo tää saarna oli tässä. ootte molemmat kauniita ja vaikutatte niin elämänhalusilta. TOOOOOSI hyvää tulevaa kesäää :)

  ReplyDelete
 69. Oon lukenu teiä blogii alust asti mut tää oli ehdottomast su paras postaus! :) aiva ihana <3

  ReplyDelete
 70. Millä ohjelmalla muokkaatte nä bloginne kuvat? :) niin kivasti muokattuja aina!

  ReplyDelete
 71. Hellyyttäviä sanoja! <3

  ReplyDelete
 72. ihana teksti! yleensä skippaan teijän tekstit koska musta(älkää ottako nokkiinne)se on sellasta peruskauraa mitä joka blogissa tyrkytetään, mut tää sai mut hymyilemään ja näkemään sussa ihan eri puolen eli onneks luin tän!

  lisää tällästä nora!:)

  ReplyDelete
 73. Voi ku söpö postaus, mun vaan tekis mieli halata sua nyt ku luin ton!! vaikutat musta tosi ajattelevaiselta ihmiseltä, ni tätä oli kiva lukea tätä postausta:) ja semmosta, että lukio riippuu omasta motivaatiosta. mulla ei ollut yläasteen jälkeen opiskelumotivaatiota juuri lainkaan; keskiarvo tippu numerolla... nyt ku puolet lukiosta käyty ni toivois vaa et ois panostanu alkutunneilla kunnolla, eikä aina vaan ajatellu että kyllä mä kerkeän tän asian sit kertaamaan myöhemminki... :P

  ReplyDelete
 74. http://onesteptoourlives.blogspot.com/2012/03/i-just-want-to-feel-important-to.html mistä ton postauksen farkut on? :-) ne on ihanat!

  ReplyDelete
 75. ihana postaus, tosi kiva kuulla sun ajatuksii :-)

  ReplyDelete
 76. coool toi paita!! :) ja tää postaus oli tosi hyvä!

  ReplyDelete
 77. mist noi farkut on?

  ReplyDelete
 78. hei noora näihin juttuihin voi niin hyvin samaistua!!!! ihana oli kuulla että oikeest muillaki ei mee aina nii hyvi! oot oikeesti aivan ihana enkä ymmärrä kuinka kukaan vois sua jättää!<3 itel kans riitoi kaverin kanssa vähän väliä, mut pistän sen lähinnä tän iän ja aikuistumisen piikkiin... ihan turhalt se itest tuntuu riidellä ihan turhanpäiväsistä asioista!... that sucks! mut oot aivan ihana ja kaunis ja vahva tyttö joka varmasti tulee selviimään kaikist haasteit mitä elämä tuo etee! TSEMPPIÄ JA JAKSAMISTA!!<3

  ReplyDelete
 79. Aiotteko tehdä videopostausta? ois kyllä tosi kiva (: ! kivoja kuvia ja tosi selkeitä,tykkään muutenki lueskella teiän juttuja täällä :) mikä kamera sulla on ? ! :)

  ReplyDelete
 80. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 81. tosi kiva postaus ja muutenki näit on kiva lukee! tämmösii lisäääki :)

  ReplyDelete
 82. Hei Nora millä sää oot värjänny sun hiukset?:-)

  ReplyDelete
 83. tää oli jotenki tosi ihana postaus (: ja oot muute iha sairaan kaunis !

  ReplyDelete
 84. minne lukioon hait? :)

  ReplyDelete
 85. minne lukioon hait? :)

  ReplyDelete