BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, March 13, 2012

KUMMAT?

Picnik collagea
L: ajateltiin äidin kans et voisin ens kuun alus laittaa kynnet tai ripset, mut en osaa päättää et kummat laitan ? niin ajattelin nyt kysyy teiltä vähän apua :)

89 comments:

 1. ripset ehottomasti ! :) kynnetki tietysti ois kivat mutta ite ainaki mielummin korostaisin silmiä ku kynsiä joita joutus sit varomaan kokoajan :P

  ReplyDelete
 2. ripset elllei oo jo lii apitkät

  ReplyDelete
 3. mä laittaisin ainakii ripset(:(: !

  shemakesmejealous.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. kynnet ! sulla on niin kauniit silmät ilmanki :)

  ReplyDelete
 5. Kynnet ! :D niitä ei tarvi huoltaa niin usein kun ripsiä! ja etkö sä muutenki sillon viimeks sanonu ku laitoit ripset, ettei ne näyttäny sun mielestä ihmeellisiltä? jos muistan oikee xd

  ReplyDelete
 6. yksinkertasta ripset! :) korostais kivasti silmiä ja kynnet vaa menis pilalle sitte niistä ja pitäs olla varovaine niitte kans ja sillee..

  ReplyDelete
 7. ripset ehdottomast ! :)

  ReplyDelete
 8. ripset, ku kynnet voit tehä ite tai kaveri voi tehä!

  ReplyDelete
 9. KYNNET !!ripset menee viikossa iha paskaks !!

  ReplyDelete
 10. mul ois kauhee protestointi et miks kynnet mut siit kommentist tulis melkee kirjan mittanen niin jätän väliin! mut KYNNET ja jos haluut kuulla mun maailman loistavimmat perustelut ni kysy, täält tulloo!

  ReplyDelete
 11. ripset!ittelläni ne ja tosi kätevät säästyy meikkaukseltaki aikaa :) ja musta ne on käytänöllisemmät

  ReplyDelete
 12. mie sanoisin kyllä että ripset (:

  ReplyDelete
 13. ripset ! niihi kiinnitetää paljo enemmän huomioo ja muutenki :--)

  ReplyDelete
 14. ripset, koska kynsii pitää varoo kokoaja ja niitte al tarttuu kaikki lika!

  ReplyDelete
 15. ripset! koska varmaankin laitat ripsaria melkeen joka päivä niin se ois sit aika helppoo kun ei tarvis :D ja kynsii voi sit lakata ite erilaisiks, ni ei kyllästy niihin samoihin :D

  ReplyDelete
 16. Kannattaa laittaa kynnet jos haluat vielä joskus nähdä omat ripsesi... Otin wanhoihin ripset ja huolsin pari kertaa. Kun Wanhat oli ohi ja ripset alkoivat lähteä, lähtivät myös omat ripset ja voin hyvin kuvailla kuinka minulla oli tasan kaksi normaalia ripseä nurkassa :-D se harmitti valtavasti sillä itselläni oli tolle pitkät ja paksut ripset ennestään ja ripsuttimien jälkeen ne näyttivät kuin koiran syödyltä ripsiharjalta :-D mutta kyllähän ne on aivan upeat ja ihanat aluksi varsinkin ! Mutta hyvä tietää lopputulos niiden jälkeen :-D

  ReplyDelete
 17. kynnet kynnet! ripset menee tosiaan niin nopeasti huonoks ja sit ärsyttää!

  ReplyDelete
 18. Mä en tajuu miks kynsiä pitäis muka hulluna varoo ja miks ne menis "pilalle"? Ei rakennekynnet oo sellaset niinko jotkut Seppälän tekokynnet. Kovemmat ne on mitä omat kynnet ja jos omilla kynsillä pärjää eikä tarte koko ajan jännittää, niin kyllä rakennekynsilläkin pärjää ja paljon paremmin.

  Mut kuitenkin mä sanon kynnet. Ripset saa itse suht helposti ripsarilla kivaksi. Ja kynnet näkee itse koko ajan, ripsii ei :)

  ReplyDelete
 19. ripset ! :) kuha muistaa huoltaa ettei ne oo ihan kamalan näköset! sillasii näkee ihan liikaa :DD

  ReplyDelete
 20. Ripset, koska kynsiä ei kukaa kato koko ajan :)

  ReplyDelete
 21. Ripset :) Tai riippuu kumpii on hankalampi "huoltaa"... eli lakkaatko mielummin kynsiä vai laitat ripsarin ? :D
  www.getnailedlove.blogspot.com

  ReplyDelete
 22. ripset ! mul on ollu joku yli puol vuot jo ja oon iha addiktoitunu :D vaikee olla ilma... mut toisaalt sul on kyl ihanat silmät ilmaki et ei ne kynnet nii huono vaihtoehto oo :) sekava vastaus tiiän :D

  ReplyDelete
 23. jos aijot käyä huollattamassa eli pitää jatkossakin niitä niin ripset ! Mutta jos et aijo niii ripset voivat tuhota omat ripsesi jonka jälkeen omasi ovat tosilyhyet ja muutenkin niitä on lähteny irti jonkin verran ( nimimerkillä kokemusta on ). Mutta jos aijot vain kerran ottaa jommat kummat nii suosittelen kynsiä! Näihin ripsien pidennyksiin kyllä kiintyy sen verran kun ne kerran ottaa niistä ei ihan heti pääse irti ! Myös se huono puoli näissä on että jos näitä ripsiä yrittä kasvattaa vaan pois nii on ruman näköst ku on pari hassuuu ripsee sit loppuvaihees enää silmässä

  ReplyDelete
 24. ripset ehottomasti! :)

  ReplyDelete
 25. molemmissa on puolensa. Mutta ite sanon ripset. Jos sulla on omat ripset sellaset esim. lyhyet, vaaleet. Niin sillon sä 'hyödyt' niistä jos laittaisit.. + Ei tarvi meikata joka päivä. Joillekin ei voida laittaa, kun omat ripset on niin pitkät ynm. Kynnet on hienot ja näyttävät, mutta uskon että niillä on vaikee tehä kaikkee.. Okei niihin varmaan tottuu mut silti..?

  ReplyDelete
 26. riippuu mis kunnos sun kynnet on, mut jos ne ei oo _IHAN_ kauheet nii si ripset :Dd

  ReplyDelete
 27. ite oon enemmän ripsien kannalla! :) molemmat on kyllä kivoja!

  ReplyDelete
 28. KYNNNNNNNNNNNET!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 29. ripset koska ne kestää paljon kauemmin ku kynnet...

  ReplyDelete
 30. kynnet ku kädet on sellaset mitkä näkee kokoaja nii enemmän iloa!:)

  ReplyDelete
 31. mä laittaisin sinuna kynnet ko sul on jo luonnostaa nii ihanat silmät ja pitkät ripset ettet tarvii sellasiii::))

  ReplyDelete
 32. ripset!:) ne on paljon "hyödyllisemmät" ko esim kynnet kosk ne nopeuttaa meikkaust aamul ko ei tarvii käyttää ripsivärii ja näin! kynnetki on kivat mut ite ottaisin ripset;)

  ReplyDelete
 33. Ittelläni on kynnet, tavallinen ranskalainen manikyyri. Suosittelen niit ehdottomasti koska meikkaaminen menee aina siin perus rutiinien mukana ja oot muutenkin tosi nätti, mut kynsien laitto vaatii aina hirveesti aikaa. Nää on vaan yksinkertasesti nii helpot eikä näit tarvii mitää varoo olleskaa! :) joten kynnet siis :)

  ReplyDelete
 34. KYNNET!! älä tapa ripsiäs ku sun silmät on tosi nätit jo, et hyödy ripsien laitosta mitään. :)

  ReplyDelete
 35. mä ainakin sinuna laittaisin ripset (::

  ReplyDelete
 36. kynnet! koska jos otat ripset ja ne alkaa parin huollon jälkeen menemään surkeaksi, niin kun pidennykset lähtee, niin lähtee samalla omatkin. tämmöinen pieni varoituksen sana:-D

  onepieceofus.blogspot.com
  &
  alisainheaven.blogspot.com

  ReplyDelete
 37. Ripset ehdottomasti koska kynnet sinä saat kasvatettua ihan itse tuommoisiksi kun tuossa kuvassa mutta ripsiä ei voi kasvattaa! joten ripsiin ainakin minä panostaisin!:)

  ReplyDelete
 38. laita ripset! mutta kannattaa harkita eri paikkaa kun missä kuvan ripset on laitettu, koska mun kavereilla on ainaki paljon hienommat ja sellaset tuuheemmat ripset. mut kynnetkin tosin on tosi kivat :) ite laittelen ne kyl aina kotona

  ReplyDelete
 39. mä ainaki ite aattelin laittaa ripset sitte kesäksi, ettei tarvis meikkailla hirveesti yhtään:).. kynnetki on kivat kyllä että en osaa sanoo :D

  ReplyDelete
 40. kynnet koska sullla on jo nyt nii ihanat ripset :)

  ReplyDelete
 41. liisa ota noi kynnet koska sun silmät on iha älyttömän upeet ja sun omat ripset o iha älyttömän pitkät!:)

  ReplyDelete
 42. Tää on tosi vaikeee! Mutta aika usea tekee nykypäivänä noita kynsiä itse. Itse teen ihan itselleni kynsiä ja oon addiktoitunut niihin!!! Eli tosi vaikee!! Molemmat kestää kuitenki sen saman ajan suunniilleen riippuen kuinka hyvin ne tehdään. Itse ottaisin ripset:) Enemmän ihmiset katsovat kasvoja kuin kynsiä:)

  ReplyDelete
 43. Ite otin ripset noin puolivuotta sitten.. ihan kamalaa jälkeä tuli, lähti omat ripset melkein kokonaan ja ne piti olla hyvälaatusetki muka... että sellane pikku ylläri tuli parin ripsihuollon jälkeen.. sul on tosi nätit silmät ja ripsetkää ei oo mitkää lyhyet, joten KYNNET! niistä on sulle paljon enemmän iloo ku räpsyttimistä :)

  ReplyDelete
 44. kynnet ! itellä on ollu molemmat, ja kynnet oli ehdottomasti paremmat ! ripset lähti tosi nopeesti irti, eikä omista ripsistä ollu tietoakaa:D kynnet taas kesti tosihyvin, vaikka muuttohommissa kaadoinki sellasen ison telkkarin kynsien päälle:DD !

  ReplyDelete
 45. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=342590219124963&set=a.141552542562066.47388.125984870785500&type=1&theater < ootteks nähny ton

  ReplyDelete
 46. RIPSET! Ja se on ihan kiinni sun omista ripsistä sekä paikasta, jossa käyt ripsiä laittamassa, että mihin kuntoon sun omat ripset sen jälkeen menee. Ite oon kohta vuoden ajan käynyt 3 viikon välein huollattamassa omat ripsienpidennykseni ja kyllä mulla ilmeisesti omat ripset edelleen iha suht hyvässä kunnossa on, kun pidennyksetkin saa yhtä kivasti niihin laitettua kuin aina ennenki! :) Hiustenpidennykset rasittaa hiuksia, meikkivoide rasittaa naamaa, solarium ja itseruskettavat rasittaa ihoa... Ei kaikkea kannata pelätä. Jos ne sun ripset pidennyksien jälkeen on kamalassa kunnossa, niin dont worry be happy kylähän ne siitä kasvaa :D !

  ReplyDelete
 47. Kynnet ehdottomasti!! mulla oli ripsienpidennykset .............. ja kappas, omia ripsiä ei suunnilleen enää ollut poistamisen jälkeen. Oli sitten tosi kiva näyttää "kalkkunalta" seuraavat 5kuukautta :)

  ReplyDelete
 48. teille jotka oikeesti luulette että " apua sun ripset lähtee , näyttää koiran syödyiltä " mulla on nyt ollu reilun vuden ripset ja nyt pidin tauon, ja mun ripset ei oo lähteny, totta kai ripset aina uusiutuu niin siks niitä irtoaa, että taitaapi olla ihan tapauskohtasta , ei se tarkota että jos jonkun ripset on tuhoutunut niin kaikkien ripset tuhoutuu ! ei ainakaan mun ! =) että ehdottomasti ripset!

  nimimerkillä ; ripsien tekijä :) !

  ReplyDelete
 49. KYNNET :) ainahan sanotaan että kynnet on tärkein osa naisellisuutta

  ReplyDelete