BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, January 29, 2012

BORING

Dj Alidin - OMG Play This In Your House 10 7 4 11 aaIMG_4881 3 aaIMG_4814 13 3
L:  YÖK! nää pakkaset alkaa pikkuhiljaaa ärsyttää ... En tykkää yhtää :( Tää viikko vierähti ihan liian nopeest ! Perjantaina kierreltiin siljan kans kävellen kaupunkia, naurettiin itsemme kuoliaaks, ryömittiin lumessa.. ja kuvattiiin käskystä känniläistä :D lauantaina oltiin sit melkein kokopäivän jäähallil kattelemas pelejä ja kiekkohait hävis kaikki ! :D illal menin viel hetkeks apsil istuskelemaan kavereitten kans ja löysin myös kävelyseuraaa kotiin ! :) ei mulla muuta !

17 comments:

 1. ketkä on teijän parhaat ystävät? tai siis ootteko parhait kavereit nora ja liisa vai?

  ReplyDelete
 2. miks teil ees on yhteinen blogi eikä omat? ymmärtäisin jos viettäisitte noran kans paljon aikaa ja teillä ois paljon samoja kuvia ja samat tekstit, et mitä ootte tehny mutta kun näin ei ole. tässäkin blogissa on tavallaa kaks blogia ??

  ReplyDelete
 3. toi eka on vaik kui kiva kuva siljast! ja muutenki tosi kivoi kuvii liisa:)

  ReplyDelete
 4. Oot niin kaunis <3<3

  ReplyDelete
 5. onko sulla ja noralla poikaystävät? Silja ja sie oletta kumpiki tooosi sieviä :)


  -jenni

  ReplyDelete
 6. miks teil ees on yhteinen blogi eikä omat? ymmärtäisin jos viettäisitte noran kans paljon aikaa ja teillä ois paljon samoja kuvia ja samat tekstit, et mitä ootte tehny mutta kun näin ei ole. tässäkin blogissa on tavallaa kaks blogia ??

  ^^
  olis kyllä tylsää lukea blogia missä toistetaan samaa asiaa kaksi kertaa. (: tykkään noran ja liisan molempien postauksista, mutta kylläkin jos he tekisivät erikseen blogit seuraisin vain liisan blogia. joten molemmat hyötyvät tästä, ja miksi ihmeessä pitää olla parhaat kaverukset pitääkseen samaa blogia?

  ReplyDelete
 7. ootpa kaunis tapaus:-)

  http://alisainheaven.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. oi että kun oot sulonen tossa toka vikassa kuvassa! tulee mieleen ihan joku pieni sulonen muumihahmo :D

  ReplyDelete
 9. millä toiminnolla otat yleensä näitä kuvia ?

  ReplyDelete
 10. oot aivan supernätti! <3 seuraavan kerran ko värjäät hiukset voikko ottaa kuvan siitä väristä nii tietää millä värjäsit? nuo on ihanat! :)

  ReplyDelete
 11. miten saat näist kuvist näi vaaleit en tarkot tota asetust et sit ku menee kuva kohal ni tummenee vaa muuten ?:) kiiitos jos tajusit!:))

  ReplyDelete
 12. anonymous: mul ei oo semmost yhtä parastaystävää ... vaan mul on monta mulle tosi läheistä ja tärkeet ystävää :) mut ehkä täl hetkel niist tärkein on silja :)

  miljuu : sillo ku meil oli erilliset blogit niin liikuttiin paljon yhdessä ja kaikki valitti et tuli aina samoja postauksia.. mut sit ku tehtiin tää yhteinen niin sen jälkeen meijän välit vähän huononi ja nyt ei olla vaan vietetty paljoo aikaa yhdessä, mut tää blogi toimii kuitenkin näin paljon paremmin, koska aina ku toinen ei jaksa postata niin se toinen tavallaaan pitää blogie elossa:D

  jenni: ei meil oo kummallakaan poikaystävää :)

  anonymous: tv, ilman salmaaa tai automaatil tai emmä tiiä riippuuu tilanteest :)

  anonymous: ihan vaan kirkkautta ja valoitusta lisäämällä :)

  ReplyDelete
 13. Käys kattoon sinunkin blogi löytyy sieltä :)

  ♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/2012/02/erikoispostaus-lempiblogini.html

  ReplyDelete