BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, December 4, 2011

siel sun tääl3
6
2

1
4
L: olin tänään noran kans siel sun tääl ja enimmäkseen heil lagittamas :D ei oikeastaan muuta! täs on pari kuvaa(:

23 comments:

 1. ihania kuvia!ja toi sun one piece on ihanan värinen<:

  ReplyDelete
 2. onks nois kahes ekas konsta?

  ReplyDelete
 3. oi sulki on tommoin onepiece, hei voitko kertoo et kumpi sun mielest on parempi, jumpin vai onepiece ? :))

  ReplyDelete
 4. hei mul on mun blogis toi fading effect, mut niii ne on vähä liia vaaleit ne kuvat ku ne on haalein, nii ni voisiksä mitenkää antaa tän koodin mikä teil on ?:) olis tosi kova apu, koska ooon ettiny eri koodei mut ne ei oo ikin nii hyvii ku teil ! :D ku se on tollee tarpeeks tumma alus jja niii :) haha kunno romaani

  ReplyDelete
 5. aivan ihana toi one piece !onko noi aitoi vai feikkejä ?mulla on feikki ja se on on alkanu purkautuun joka saumasta niii oon joutunu ompeleen uusiks ne...enkä yhtään tykkää !paljon aito jumpin maksaa?tai one peace?jos viittit vois linkata jotai edullisia sivuja?=)kiitän jo etukäteeen

  ReplyDelete
 6. oi ootte saanu noran kaa sovittuu !! :)

  ootte ihania <3

  ReplyDelete
 7. Millä asetuksella otat yleensä kuvia sisällä?:)
  Ja osaisitko neuvoa, kun mulla on Canon eos 1000D ja kun koitan kuvata M-asetuksella ilman salamaa, niin kuvat on kirjaimellisesti pimeitä. En tiedä mitä mun pitää tehdä et saan sen ottaa normaali valoisia/värisiä kuvia.

  ReplyDelete
 8. ihaniii kuviii! ja molempien jumpinit on ihanat o: oi vitsi!

  http://lovetearsandmylife.blogspot.com/

  Tossa mun blogi, kurkatkaa jos kiinnostaa :)

  ReplyDelete
 9. joo on toi konsta nois ekois kuvis :) ja toi onepiece ei oo mun se on noran pikkusiskon ! ja Jumpin on parempi !(;; ja noi on ihan aitoja ! :) ja kuvataan aina eri asetuskil :) riippuu valost ja paikast ja ajast yms :) ja oona en osaa auttaa sua yhtään noitten koodien kans :( ku nora on näit muokkaaillu :)

  ReplyDelete
 10. ketäs toi komistus tossa 3. viimesessä kuvassa on?! (;;

  ReplyDelete
 11. Semmosta kyselisin, että mitä oot tykänny ipod touchista? Ajattelin ostaa itelleni joululahjaks sen valkeena, mutta kun se on kuitenkin vähän hintava ja hieno, niin mietin, että onko se mulle turhankin hieno.. (lenkkeilyyn siis lähinnä musiikkia tarvitsen). (:

  ReplyDelete
 12. ooi oot liisa tositosi kaunis<3 oon kateellinen teille kaikesta

  ReplyDelete
 13. ihana toi one piece! oot nätti tos vikas kuvas ;)

  ReplyDelete
 14. sun hiukset on täydelliset! :)

  ReplyDelete
 15. ja mitäköhän helvetin ideaa oli blurrata toi ekan kuvan tölkki? Ainiin nythän kukaan ei arvaakkaan että toi on olvia. fiksu tyttö :)

  ReplyDelete
 16. roosa hei cmoooooooooooon !! :D:D:D:D:D:D:d hahhaha

  ReplyDelete
 17. hei ootte ihan sika kauniita molemmat ja rakastan teiän blogia ! kiva kun päivitätte nii usein :) keep up the good work !

  ReplyDelete
 18. Ihana blogi, !! <3

  http://diary--life.blogspot.com/

  p.s blogissani on meneillään jouluarvonta :)

  ReplyDelete
 19. kuka toi violettipaitanen on:O näyttää tutult!!

  ReplyDelete
 20. Miten saatte kuvan päälle tommose kalvon ku sitö koskettaa hiirel nii se katoo?

  ReplyDelete
 21. ihanii kuvia, kauniita ootte!:)))

  ja pakko vastaa nyt tohon yhtee kysymyksee;

  sanni: jos kuvaat M asetuksil nii ensiks säädä se aukko eli f mahdollisimman pieneks.esim f2.8 kannattaa laittaa vaikka f8.0 sijasta, koska f8.0 tulee oikeesti ihan mustaa ilman salamaa ellei oo joku tosi kirkas kohde mitä kuvaa esim just joku aurinkoinen taivas tms. sit säädä valotus sopivaks nii et se jutska on puolesvälis eli noin nollas nii kuvast tulee sellane normivalonen.. mut käytä aina jalustaa varsinki jos valotusaika on alle 1/60, koska muute heilahtaaa ja muutenki m asetuksil voi olla hankalaa saada noit säätöi sopiviks ilma salamaa koska se riippuu tosi paljon valosta et millane kuvast tulee.. mitä pimeempää, sitä huonommin m asetukset kelpaa ilma salamaa. toivottavasti tajusit jotai tai oli apuu, voit tulla kysyy lisää jos ei oikee auennu:D:D:

  ReplyDelete
 22. pakko mainita edelliseen että aukko säädetään mahd. ISOKSI eli 1:2.8 on isompi kuin 1:8 mutta luvullisesti siis pienemmäksi:)

  ReplyDelete