BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, December 2, 2011

Mun uus rakkaus ♥

1
2
3aa
4
5aa
L: mun vanha ipod meni rikki, mut onneks mul oli siin joku tuote turva niin kävin hakemas keskiviikkona uuden ipodin :)) ja oon aivan rakastunu tohon ! paljon kivemman näkönen ja pari uutta toimintoaki ! piti heti käydä ostamas tommonen suoja tohon, ettei mee sit taas rikki :D ja tilasin kans yks päivä itsenäisyyspäivä mekon ... mut nyt pelottaa, et se ei ehi tulla maanantaiks :( ei mul oikeastaan muuta ! eilen kuvailtii koulus vv tunnil meijän elokuvaa xd ja tänään ois sit suunnitelmissa varmaan taas jonkin näköinen leffailta siljan kans :) pitäkää hauskaa !
ps. mun pitäis ostaa uus kone.. oisko teillä jotain ehdotuksia? ei milellään kovin kallista :)

37 comments:

 1. ostiks uuden sen takii et lasi meni rikki? o.o oisitte käyny korjauttamas? tai vaihtanu lasin ite? :D tää ei sit ollu vittuilukommentti! on vaa kiva tietää :) kuin kauan sulla on ollu toi vanhempi?

  ReplyDelete
 2. siis mul oli joku tuote turva tohon ostettuna niin sain ton uuden ilmatteeks :) ja vanhan palautin sinne :) ja ton vanhan ostin kesän lopussa ja meni joku pari kuukaut niin se meni rikki =/ mun käsissä mikään ei pysy ehjänä :d

  ReplyDelete
 3. Miä tiputin kevääl mun kaverin ipodin lattialle ni siit halkes kans toi näyttö.. Mut niitten iskä vaihto itte sen uuen siihe onneks=)

  ReplyDelete
 4. aattelin kysyy et onks noi suojakuoret hyvät, ku oon aatellu tilata nuo täs lähiaikoin :)

  ReplyDelete
 5. en pysty suosittelee muuta ku macbookkia, kun kerran kääntyy applen käyttäjäks nii tästä ei oo paluuta takas :DD ja kone maksaa ittensä takaisin, koska mun käytössä ainaki normi läppärit meni rikki vuodessa/ parissa !

  ReplyDelete
 6. acerin koneet on aivan huippuja! nopeita ja näppäriä, suosittelen!!

  ReplyDelete
 7. toi on ihana ! :) itekkin oon kauan haaveillu iphonesta mut se taitaa ny jäädä vaan haaveeks ku on jo toi nokia c7 ja hyvin toimii :D

  ReplyDelete
 8. kiitos ehdotuksista! :) ja noi kuoret on tosi hyvät! ite ainakin tykkään ! :)

  ReplyDelete
 9. voiko tolla ipodilla käydä netissä? (:

  ReplyDelete
 10. Mun mielestä toi musta on paljo tyylikkäämpi ku toi valkonen. :D

  ReplyDelete
 11. oon ostamassa iphonea ni miten tollasen tuote turvan saa? jos rikkoo kerran ni saa uuden ilmatteeks mut entä jos uuskin menee rikki? mitä tollane tuoteturva maksaa?:)

  ReplyDelete
 12. mun kahdelle ipod touch:ille on käyny noin ja sain ekan jälkeen uuden kun siin oli se lisä vakuutus mut tohon toiseen ei otettu nii ei menny ku 2vk ku se tippu mopon päältä ja nyt se näyttö on niin hajalla ettei sitä voi käyttää melkee :D Varmaan noita uusia on valkoisena o:

  ReplyDelete
 13. compaqin koneet on ihan hyviä ja tyylikkään näkösii ja suosittelen ku ittelläni on käytös kaks semmost :-)

  ReplyDelete
 14. aijotko sä ostaa uuden koneen itse vai ostaako sun vanhemmat? (:

  ReplyDelete
 15. ää mä haluun sun uuden iphonen ;___; <3

  ReplyDelete
 16. Meillä on muutama asus ja toimii tosi hyvin! (:

  ReplyDelete
 17. hei mistä ostit ton suojakalvon? :)

  ReplyDelete
 18. Ootteko te ihmiset ihan idiootteja ????
  kaikki ruikuttaa tääl "mä haluun sun iPhonen" HERRANJUMALA toi on iPod touch ja se lukee tossa paketissa ja tossa liisan tekstissää monta kertaa :DDDDDD

  ReplyDelete
 19. Ihana puhelin ja aijai ku kävi huonosti tolle vanhalle :)

  ♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/

  ReplyDelete
 20. Koneeksi suosittelen Macbook prota! :) On tosin aika kallis mutta todella hyvä.. ei oo ollu mitään valittamista koko aikana kun oon sitä käyttäny :) ja tosiaan niinkun joku toinenkin sanoi, kone maksaa ittensä kyllä takas (:

  ReplyDelete
 21. Jos ostaa ipod tochin niin pittääkö siihen aina ostaa uudet biisut?
  Jjja mistä sen tunesin saa?

  ReplyDelete
 22. "en pysty suosittelee muuta ku macbookkia, kun kerran kääntyy applen käyttäjäks nii tästä ei oo paluuta takas :DD ja kone maksaa ittensä takaisin, koska mun käytössä ainaki normi läppärit meni rikki vuodessa/ parissa !"

  mulla taas meni apple rikki parin vuoden jälkeen ja oli muutenkin aina todella hidas yms. PC-koneiden kanssa ei oo ollu samaa ongelmaa, edellinen nimittäin kesti 5 vuotta ja nyt tää nykynen (applen jälkeen) on toiminu hyvin n. vuoden... että ei mun mielestä apple aina takaa laatua, on kaikissa merkeissä varmasti huonojakin kappaleita.

  ReplyDelete
 23. siis onks toi valkonen vai musta toi ipod? :D oisin niiiin kovasti halunnu viime jouluks valkosen mut niitä ei kuulemma ollu... mut valkosia kuoria metsästämään! :)

  ReplyDelete
 24. hah, sillo ku ostit sen sun ekan ipodin, kommentoin siihe postauksee et kannattaisko ehkä hankkii suojakalvo ja kuoret tai se menee muute iha paskaks, ja etpä näköjää kuunnellu NI MITEN KÄVI (:

  ReplyDelete
 25. Miten blogin saa näkymään bloglovinissa?

  ReplyDelete
 26. mistä oot ostanu noi suojakuoret ja noi?

  ReplyDelete
 27. Mistä noi kuoret?? (:
  Mulla on myös ipod touch mut ei mitään biisejä.. Tiiän, aivän ylityhmää... Mut miten sä lataan me kappaleet siihen?(: kaks pientä kysymystä ;D

  ReplyDelete
 28. paljon tommonen ipodi maksaa :) ?

  ReplyDelete
 29. onks toi 9gb vai joku muu?

  ReplyDelete
 30. mikä ipod touch toi on? :) siis meinaan 8gb,34 gb vai 64?

  ReplyDelete
 31. onks ihmiset tääl tyhmiä vai tyhmiä? missäköhä täs postaukses näkyy puhelin

  ReplyDelete
 32. Mä oon jo ainaki vuoden ihmetelly, et miten ihmiset yksinkertasesti saa iPodinsa/Phonensa/Padinsa näytön rikki :--DD

  Tai siis itelläni on iPod touch 4, sama ku tuo siun vanha, ollu jo reilun vuoden eikä siinä näytössä oo naarmuakaan, vaikka mullei oo suojakalvoista tietoakaan ja ipod ottanu vähä tatsii asvaltin kans pariiki otteesee. Ainoostaan ipodin takapuoli on totaalinaarmunen mut niin se on kaikissa. Ja mä oon sentään yks totaalitäystuho, tää ei oo vittuilukommentti, ihmettelen vaa et miten mulla on käyny säkä ton oman iPodini kanssa :-DD!

  ReplyDelete
 33. Äää en kestä haluaaaan kans ipodiiin :)

  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  ReplyDelete
 34. paljon kivempi toi valkonen :)

  ReplyDelete
 35. KATEEELLINEN............

  ReplyDelete
 36. Hei! vastaatko koskaan kysymyksiin ku oon lähettäny tänne kysymyksen tosta tuoteturva jutusta mut et vastaa, etkä muittenkaa viesteihin tai ees kysymyksiin?:)

  ReplyDelete