BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, December 7, 2011

Kuvia ipodista

L: kamerast loppu akku.. ja mä oon niin laiska, et en tietenkää jaksanu ladata sitä, joten saatte tänään tyytyä ipodin kameran laatuu! :D tänään tuli mun mekko postissa.. sil ei oo kyl enään mitään käyttöö, joten palautan sen varmaan. Tos ois viel kuva mun uudesta villapaidasta tai mikä onkaa Lindex 19.95€ . Ei mul sit varmaan muuta asiaa ollu.  Meen nyt kattoo jonkun leffan ja lukee vähän yhteiskuntaoppii ! Yhdellä välitunnilla mun naamaa lens lumipallo ja sattu muuten kivasti!...

 linda me lindan kans söpöilemäs, koulun käytävällä! IMG_0156 IMG_0169 IMG_0155 Picnik collage

13 comments:

  1. ihana toi mekko, harmi ettei tullukaan käyttöä :( ja samoin neule on tosi ihana! :) oon itekki katellu sitä...:)

    ReplyDelete
  2. Oi onpas kiva mekko ja ihana villapaita!:)

    http://mysecrets-linda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ihana villapaita <3 hauskoja noi ekat kuvat! :D

    ReplyDelete
  4. Mekkoa voi pitää ysien päättärijuhlissa (muistaakseni olit ysillä) tai vaikka rippujuhlissa (muistaakseni olit isosena? ) :D älä ihmeessä palauta !! :)

    ReplyDelete
  5. hei miten ootte tehny ton bannerin,looov your blog!!!

    ReplyDelete
  6. hei miten ootte tehny ton bannerin,looov your blog!!!

    ReplyDelete
  7. Minkä kokonen toi sun villapaita muuten on ? ihana! :)

    ReplyDelete
  8. toi villapaita on kokoo M vaik yleensä ostan kokoo XS :D ku ei siel ollu pienempää :( ja toi mekko on vähän iso niin palautan senki takii sen :) jaja toi banneri tehtiin koulussa video ja valokuvaus tunnilla opettajan kans :=)

    ReplyDelete
  9. minkäs kokonen toi sun mekko oli :) ?

    ReplyDelete
  10. mistä toi villapaita? :)

    ReplyDelete
  11. Upean näköinen mekko! Myyppä jollekkin kaverille vaikka eteenäin tai serkulle tai naapurille?:D kyllä jos mulla tommone mekko ois nii säästäisin ja kävisin syömäs hesessä monta kertaa et sit näyttäis hyvältä:) tos mekos aika näyttävä toi kaula-aukko nii täytyy olla vähä tissii:)

    ReplyDelete
  12. voi että olitte kaikki niin kauniita noissa edellisissä postauksissa!:) mutta mä kysyisin nyt sellasta et kun noita jumpineitakin on orginal, active ja freedom.. että mitä teiän jumpinit on?:) onko niissä suuria eroja? et jos vaikka ottaisin tollasen orginalin, niin tuleekohan sillä kesällä kuuma?:D toivottavasti tajusitte:D

    ReplyDelete
  13. mistä noi kengät? :)

    ReplyDelete