BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, November 13, 2011

Karjala turnaus!

1 7 2 5 6 3 8 4
L: aivan mahtava viikonloppu ! ja fiilikset taas huipussa! tai oli ainakin siel hartwall areenal... heti ku pääsee kotiin niin ajatukset palaa mieleen ja oon vähän allapäin :( mut ei siitä sen enempää. Lauantaina olin kattomassa Venäjä-Ruotsi peliä ja sunnuntaina Venäjä-Tsekki ! venäjä voitti molemmat pelit ja vei karjala turnauksen pokaalin kotiin ! (: jos joku katto näit pelei niin näki varmaankin mut teevees :) Perjantai ja Lauantai illal oon ollu siljan ja parin kamun kans keilahallil ja apsil istuskelemas ja juttelemas niitä näitä(: ihan mukava viikonloppu takana! nyt ois aika pakata koululaukku valmiiks huomista päivää varten, kattoo bb ja mennä nukkumaa! (:
ps. mua hiukan harmittaa noi edellisen postauksen kommentit , ku ootte valittanu siit et kannustan venäjää ! tekin varmaa kannustaisitte suomee jos ootte syntyny suomessa ja puhutte kotona suomea yms .. vaikka asuisitteki esim venäjäl tai jossai muual ..:/ tottakai mä kannustan myös suomee ! aina sillo, ku suomi ei pelaa venäjää vastaa...toivottavasti ymmärsitte, mitä tarkoitin..:)

33 comments:

 1. russia!!!!
  great pics ;-)
  hockey is amazing!
  pretty.

  daria.♥

  ReplyDelete
 2. hienoja kuvia! ja jos mä oisin venäläine tai jonki muun maalaine nii tottakai kannustaisin oman maan joukkuetta!! :D

  ReplyDelete
 3. mul oli jotenkin paha aavistus just siitä et joku valittais, mun mielest se on jokasen oma asia ketä kannustaa, ja tottakai sul on oikeus kannustaa sun syntymämaatas ! Pojot siitä et uskallat olla just se mitä oot etkä yhtään mitään muuta !(:

  ReplyDelete
 4. mua ärsyttää yli kaiken toi sun hymy SE EI OLE SÖPÖÄ VAAN KOVIN TYHMÄN NÄKÖSTÄ KUN NOI SUN TALTTAHAMPAASI EROTTUVAT SELVÄSTI!

  mut joo mä ymmärrän yskän täs venäjän kannustus jutus..

  ReplyDelete
 5. puhutko sä siis oikeesti venäjää kotona? ja voitko kuvata videon mis sanot jotai venäjäks?

  ReplyDelete
 6. mua kans ärsyttää ku ihmiset puhuu tänne tollain :/ suomalaiset ottaa jääkiekon kaikist urheilulajeist vakavimmin ni ehkä se johtuu kans siitä. ja sitte kans ku tosi monet suomalaiset syrjii venäläisiä ja muutenki maahanmuuttajia ja tällee, ni se on tosi ikävää :( mut ymmärrän ton sun kantas tosi hyvin! kyllä mäki kannustaisin suomea, jos vaikka asuisin ruotsissa. ja se on ihana se sun kannustuspuku mikä oli edellises postaukses :)! <3

  ReplyDelete
 7. hihi ylisöpöjä kuvia! tottakai kannustat venäjää ku kerra kotimaasi =) olis kiva joskus kuulla lisää sun lapsuudesta ja perheestä tai just tosta venäläisyydestä tai semmosesta : )

  ReplyDelete
 8. Ymmärrän iha täysin että kannustat venäjää, itekki varmaa tekisin samaa jos oisin sun tilanteessa. Ite oon vaa nii isänmaalline, et joskus ottaa niin kovin päähä, kun joku kuka asuu suomessa, kannustaa muuta maata :D

  ReplyDelete
 9. en tienny et oo venäläinen;o puhutaanks sun kotona venäjää?:) oot tosi nättinä noissa kuvissa:)

  ReplyDelete
 10. ei kannata välittää anoista, jotka on huudellu jotaa tollaista:) tietenki kaikki kannustaa omaa kotimaataan tms.! oot todella nätti:)!

  ReplyDelete
 11. Mä taas tulin jostain syystä tosi iloseks siitä, että sä kannustit Venäjää ! :) Noi edelliset kommentit oli lähinnä naurettavia, ihan kun synnyinmaansa kannattaminen Suomen lisäks olis jotenkin tuomittava teko :-----D

  ReplyDelete
 12. oioi siistii et tytötki kattoo joskus lätkää! ja tajuun todellaki ton kannustusjutun, kyl määki suomalaissyntysenä kannustasin suomee vaikka asuisin esim ruotsissa. ja kuvista sen verran, et toi 3. kuva on jotenki nii mahtava, näkee et tossa on JOUKKUE kuvassa, toiset on selvästi huolestuneita mikä tol kaverilla on tai sillee, varmaan tajuut :D muutenki tosi makeita kuvia niinku edellinenki postaus! aina vaan jaksaa seuraa tätä blogii ku kaikki postaukset on nii makeita!

  ReplyDelete
 13. kiitoksiii kaikil et ymmärrätte nyt edes jotenki :D ja hahah okei mul on taltta hampaat :::D en voi sille mitää :D ja lasse itekki tykkään siit :)

  ReplyDelete
 14. oot liisa ihana ! ja mistä noi sun kengät on? :)

  ReplyDelete
 15. mun mielest kaikki saa kannustaa ihan ketä haluaa, on sitte minkä maalanen tahansa!! HYVÄ SUOMI JA VENÄJÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

  ReplyDelete
 16. ai puhutko sä venäjää? :) jos nii voitko pistä videon missä kerrot jotain venäjäks, olis kiva kuulla miltä se kuulostaa ! :)

  ReplyDelete
 17. hihi söpöjä kuvia ! mut pakko kysyy tähän väliin tällänen kysymys et minkä kokonen sun jumpin on? koska olisin hommaamassa itselleni sellasta enkä oo ihan varma koosta:)

  ReplyDelete
 18. Must on hienoo et kerrot tääl kaikill et oot kotosin Venäjält ja oot ylpee siitä! Just noin sen pitää mennäkki! En voi käsittää sitä mite jotkut jaksaa valittaa siit et kannustat Venäjää, tai tokihan se on kans niiden oma mielipide mut kuitenkin... Hyvä Liisa ! :)

  ReplyDelete
 19. yskä varmaan johtu siitä osittain, et kaikki ei tiiä et oot venäläinen! tai että oot ollu/puhut toisena äidinkielenäs tai miten vaan. mäkään en meinaa tienny joskus aikoi sitten, olin iha hämmentyny ku jostai luin et oot venäläinen :D (tais olla muute mm-kisoje aikaa!)

  ReplyDelete
 20. vähä söpö toi kuva missä toi toinen tyttö kantaa sua :) kuka se muute on? joku mies kattelee tuolla takana? :d ja mä myös todellaki ymmärrän sun kantas, ja eihän muille kuulu yhtää ketä sä kannustat!

  ReplyDelete
 21. Sinuna oisin vaa ylpeä venäläisyydestäs! Itekki kannustan Ruotsii vaikka oonki 100% suomalainen...

  ReplyDelete
 22. vähän hienoi näää pelikuvat ! =)

  ReplyDelete
 23. minkä merkkiset kamerat teil on ? :)

  ReplyDelete
 24. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 25. ooooi söpö toi viides kuva !! oot tosi söpö ja tykkään siit et oot oma ittes etkä yritä esittää mitää !:)

  ReplyDelete
 26. ei herrajumala, siis ihan oikeestiko ihmiset valittaa tommosesta asiasta? säälittävää. oot venäläinen, vaikka asutki suomessa, ja saat kannustaa vaikka kiinaa jos haluut. ihmiset ihan oikeesti o:

  ReplyDelete
 27. iha ku tos ekas kuvas toi vasemman puoline ruotsalainen pelaaja hymyilis suoraan meille iha tarkotuksel :D mut hyviä kuvia!

  ReplyDelete
 28. tosi turhauttavaa kommentoida sulle ku et vastaa entisen postauksen kysymyksiinkään :(

  ReplyDelete
 29. "ja sitte kans ku tosi monet suomalaiset syrjii venäläisiä ja muutenki maahanmuuttajia ja tällee, ni se on tosi ikävää :(" syrjiminen venäläisiä kohtaan saattaa johtua entisen neuvostoliiton teioista suomea kohtaan (mm. talvisota, jatkosota) ja ainakin mun suvussa mun mummi on puhunut sotien kauheuksista ja siitä kun joutui evakkoon, joten sen takia isäni puhuu aina vähän ennakkoluulolla venäläisistä, mutta todellisuudessa jos haukkuu venäläisiä tarkoittaa niitä 1940-luvulla meitä vastaan sotineita venäläisiä!

  ReplyDelete
 30. loooool miks musta tuntuu et yrität lesoilla tolla venäläisyydelläs ja jotenki erottuu joukusta, olla vähä erilaine ::D:DD sit tuskin osaat sanaakaa venäjää, ehkä joku kalinka, kalinka, kalinka moya, v sadu yagoda malinka, malinka moya ja NJEEEEET :D da.. puhun mäki mutsinkaa venäjää mut silti tunnen itteni 100% suomalaiseks ja vihaaaaaan venäjää :D:D musta tuntuu et oot kultapieni vähä ittees täynnä :(

  ReplyDelete