BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, November 10, 2011

Jos haluut täydellisen naisen nii mee kauppaa ja osta barbi.

N: Nonii terve teille pitkästää aikaa (: Mun viikonloppu meni ihkuihanan Emilian kanssa ja oltii Samin synttäreillä ja semmostta kivaa. Noi vanssin lasit ja ton sormuksen ostin sielt Helsingistä. Kattelin tossa muuten yks päivä mun ekan blogin ensimmäist postausta :D ei siit oo ku reilu vuosi ja tuntuu ku siit ois ikuisuus! oon kyl muuttunu noist ajoist iha huimast. Ja juu tiiän et ootte monet sanonu et me ei osata kirjottaa, mut juu kyllä tiiän ittekki et en osaa kirjottaa. Saan aina äidinkielen kirjotuksist ja tarinoistki jotai seiskoi ja oon tiedostanu sen itte! et siiitä ei tartte sanoo, tosin jos joku haluu auttaa tai kertoo mite voisin parantaa mun tekstii nii kyllä otan ilomielin vastaan (: Mut kirjotan tätä blogian vain ja ainoastaan sen takia et rakastan valokuvaamist ja haluun käyttää mun kuvii, ettei ne vaa jäis koneen tiedostoihin. Nonii nyt tuli oikee kunnon romaani :D mut juu huomenna alkaa taas viikonloppu ja aattelin ottaa sen iha rennost ja nukkuu vähä univelkoi pois!

Justin Bieber Ft. Mariah Carey - All I want For Christmas Is You

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

19 comments:

 1. onks sun vanha blogi näkyvil? jos ei nii laita! :) ois tosi kiva lukee sun postauksia lisää :)

  ReplyDelete
 2. mä ainaski tykkäään paljo teijä blogista :) eihän ny äikkä piä olla 10 että blogin vois tehä.

  ReplyDelete
 3. juu no teksti ei aina oo mitää täydellistä, mutta ei se mitään koska kuvat kertoo niin paljon enemmän ja sun kuvia on ihana katella, saisit pistää niit enemmänki. Ja jos jotain tekstisssä haluut parantaa nii sitä ettei kirjotus oo " tein tänään sitä sen ja sen kanssa ja sitten menin sinne sen ja sen kanssa ja sen jälkeen menin kotiin ja söin ja sitten menin nukkumaan" :D et kertoisit monipuolisemmin juttuja ja myös omia mielipiteitäs kaikista asioista mutta tärkeintä on etpidät tätä blogii sellasena ku haluut :) ja jatkat tätä hvyää kuvaputkee!!!! kiva tää blogi on dont worryy.

  ReplyDelete
 4. hehehe toi otsikko on ihana!:D

  ReplyDelete
 5. ei vitsi repesin tolle otsikolle! :)))

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia ja noi lasit on iha unelmat <3

  ReplyDelete
 7. minkä mallinen toi sun aixamis on? =)

  ReplyDelete
 8. Ei noi tekstit musta mitää ylihuonojakaa oo, mut jos pelkästää noi kuvat on se sun juttu nii miks kirjot sit mitää? Kyl noista kuvistakii tulee aika hyvin kaikkee selväks.

  ReplyDelete
 9. ihana toi ristisormus!! mistä se on? :)

  ReplyDelete
 10. miten noist kuvist tulee noin kivan laatusia :)?

  ReplyDelete
 11. mistä noi vanssi lasit on ja paljoks makso?? :)

  ReplyDelete
 12. do you have your own car??

  ReplyDelete
 13. tosta jumpinista kysyisin et kuinka pitkä oot ja minkä kokonen jumpin sulla on ku kannattaaks ottaa just se koko mikä on itellee sopiva vai se vähä isompi et ku mulle ois S hyvä mut sit meinasin et jos M on niiku löysempi mut sit en tiiä onkse liian löysä :D ja onkse hyvää kangasta ja kutistuuks pesussa ? & oot ihana (:(:

  ReplyDelete
 14. heeei mikä järkkäri sulla on? voitko suositella alottelijalle? ite oon aatellu canonia, mutta mietin 1100D ja 550D välillä.. :-D

  ReplyDelete