BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, November 17, 2011

Good Feeling

Flo Rida - Good Feeling

1
2
3
4
5
6
7
N: Kokeit, kokeit, kokeit... eilen bilsan koe ja huomenna venäjän koe :D mä en niiku osaa yhtää venäjää :D oon opiskellu sitä puoltoist vuot enkä osaa ku sanoo et mun nimi on nora ! huomen meil on kokees verbit ja niitten taivutus ja adjektiivit ja niitten taivutus! hyvä hyvin menee xd Huomenna vietetään Tiinan synttäreitä Ellan, Iidan, Emman ja tiinan suunnistus kamujen kanssa, jotka tulee kai jostai tampereelta ja Helsingistä kai (:

Siinä on muuten kuvaa mun Itsenäisyyspäivä mekkosta tanssiaisiin (: se ei oikei näytä nii hyvält tos henkarin pääl roikkues mut päällä se näyttää hyvältä ! okei ehkä vähä lyhyt mut, ei, ei se haittaa :D mekko on hennesiltä ja makso 9,95€ (: löysin kans tänään noi siniset converset ! ne oli äitin kaapinpohjal :D oon ostanu noi kutosluokal eli 2 ja puol vuot sitte. Mut ihan hyvi ne sopis viel mun jalkaan (: siinä on siis kaikki mun converset.  ja huomenna ois sitte kiekkohaitten peliin esiintymään luisteluporukan kanssa !

12 comments:

 1. mistä tunnistaa, että onko converset aidot vai ei? onko sulla kaikki aitoja?

  ReplyDelete
 2. hahaa mulla oli aika vasta postaus samalla otsikolla ja sama kappale linkattuna :D siisti toi puhelin

  ReplyDelete
 3. ihanat noi converset ja toi mekko on tosi kiva :)

  ReplyDelete
 4. Munkii tekee mieli nyt ihan hulluun lisää consseja. Kaikissa väreissä vaa!

  Ja tota mekkoo kelailin itekkii. Pitäs mennä vaa joku päivä sovittamaa.

  ReplyDelete
 5. voiksä vähä enemmä viel mainostaa tota kännykkää, ei oo mikää mailma mullistava juttu joku kännykkä :D

  ReplyDelete
 6. haluisitteko tehä jonku postauksen jossa kerrotte itestänne ku eikös teillä ainaki oo molemmilla venäläiset nimet (ja ootte venäläisiä?) ? mietin vaan kun säkään 'et osaa' (uskon et jotai osaat:D) venäjää ja sillein. olis kiva kuulla vähäsen taustoista ja perheistä ja sillein, jos teille vaan sopii kirjottaa semmonen. ei kyllä tosiaankaan tarvi, jos menee liian henkilökohtaseks!:)

  ReplyDelete
 7. ihanat noi siniset converset :)
  ♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. minkä kokosii conssei käytät?

  ReplyDelete
 9. minkä kokosii conssei käytät?

  ReplyDelete
 10. tohon anoon joka kyseli teiän perhetaustoista, ni eiks liisa oo vaa venäläine? :D näi minä oon ainaki ymmärtäny, et nora vaa opiskelee venäjää :):)

  ReplyDelete
 11. oliksä spirit storen mallina?

  ReplyDelete