BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, September 6, 2011

Rakkaus

1 3 2 7 4 5
L: Äää... En muistanukkaaa kui ihanaaa oli pukeee iltaisin koulun ja kaikkien menojen jälkeee jumpin päälle ja maata vaan sängyllä katsoen telkkarii  .. Kesän aikaa jumpin oli vaan jäänny jonnekki kaapin pohjalle ja nyt oli kyl tosiaanki hyvä aika ottaa se esille! suosittelen lämpimästi kaikille jumpinin hankintaaa näin kylmän syksyn ja talven tullessa :) eilen alko myös luistelukoulu , jossa olen ohjaajana ;)) ne pikkuset oli niin sulosia, mut salla oli kyllä suloisin ton nallle puvun kans siel jääl :)) eli en oo eilen tai tänään tehny oikee mitään muuta , ku vaa ollu kotoo ja maannu sängyllä ! :)

9 comments:

 1. Ette viittis vastata niihin we♥jumpin-postauksen kommentteihin? :>

  ReplyDelete
 2. Oi voin kuvitella kuin lämmin toi jumpini on :D

  ReplyDelete
 3. anastasia: spasibo ! :)
  heli : äääh ku siit on niin kauan aikaa ja ei varmaan jakseta enäään :(

  ReplyDelete
 4. onks sul iphone 4 ?

  ReplyDelete
 5. Moikka! En oo saanu vieläkään vastausta mun kysymykseen siitä et missä seurassa luistelette ja oottekko yksäri vai muokkari puolella!!=)

  ReplyDelete
 6. anonymous: ei oo :) se on i pod:)
  kata: anteeks :) ja luistellaan SalPa:ssa jaja yksin luisteluu :) viime vuonna oltiin sm-noviiseissa, mut mä lopetin puol vuotta sitten ja nora on nyt vissiiin junioreissa? :)

  ReplyDelete
 7. Aa joo! No mut oon ihan rakastunu tähän blogiin ja sitku viä luistelette niin se lisää mun intoo tätä kohtaan, ha :D mut juu jatkakaa samaan malliin, tätä on ihana seurailla=)

  ReplyDelete