BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, July 22, 2011

Miten selitän sen

Kasper Vaikutus ft. Eldis - Vitusti liikaa

L: Olin seitsemään asti vaan kotoo tekemättä mitään, koska en milläään jaksanu ja sää oli alkupäiväst tosi masentava. Onneks Iida kävi sit meil vähän moikkaamas mua ja pelattiin hänen kans sit korttii ku ukkosti niin kovin et ei konetta tai telkkarii uskaltanu pitää pääl.. Seitsemält sit vihdoin jaksoin raahata ittei jonnekki ja niimpä päätettiin lähtee pienen porukan kans uimaan ja sielt suoraan sit mentiiin vaihteeks lukiolle istuskelemaan/pelaamaan (: oli loppuen lopuks ihan kiva ilta, vaikka alunperin oli ajatuksena istuuu vaan kotona. 

8 comments:

 1. onko tossa viimeisessä kuvassa sami?? :D

  ReplyDelete
 2. anonymous: no ei kkyllä ole ketään samia tossa viimeisessä kuvassa:D:D

  ReplyDelete
 3. mistä toi sun toppi on? :)

  ReplyDelete
 4. ei vitsi sulla on upeennäkösiä kuvia!! voisitko tehä postauksen miten saat niistä tollasia, eli kuvaatko jollain erikoisasetuksilla ja miten muokkaat kuvat?

  ReplyDelete
 5. missä ootte ollu uimassa? :)

  ReplyDelete
 6. anonymous: en kuvaa millään erikois asetuksella :) ja eka lisään aika paljon valoitusta jonka jälkeeen muokkailen sit noit kuvan värei tai sillai :)
  anonymous: lehmiksellä :)

  ReplyDelete
 7. anonymous: en kuvaa millään erikois asetuksella :) ja eka lisään aika paljon valoitusta jonka jälkeeen muokkailen sit noit kuvan värei tai sillai :)
  anonymous: lehmiksellä :)

  ReplyDelete