BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, May 16, 2011

ups


N: metsäretkeä, pertteliä, tupuria, euroviisuja, jääkiekkoa, löhöilyä, valvomista, huutamista, lukemista, luistelua, kavereita, seikkailuja, syömistä, suunnistamista. siinä oli aikalailla mun viikonloppu tiivistettynä (:

tää postailemine tökkii nyt vähäse ku ei oo oikee hyvää konetta, mut saan uuden koneen aika pian (: etitään just parhaillaan äitin kans sopivaa (: Mun pikkusisko oli koko viikonlopun äitin kanssa oulussa tanssikisoissa ja mä olin isin kanssa kahestaan kotona !  tänään koulun jälkee mentiin kamujen kanssa kirppikselle muttaa ei mitään tullu mukaa :(

ps. mun kaikki hiukset lähtee :oo siis ei herrajumala...... mult lähtee oikee tuppoja :o jos jollai on vinkkei nii otan MIELUSTI vastaan (:

19 comments:

 1. eeiii luoja nuo starbucksit on jotain niin täydellistä että ei voi sanoin kuvailla...... kuola valuu :D

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia :--)

  mistä oot tollasta starbucks-juttua saanut? :D

  ReplyDelete
 3. uskomattoman hieno toi puhelin :o :-)

  ReplyDelete
 4. mist noi puhelimen timantit on ostettu? :D

  ReplyDelete
 5. sulla voi olla kalkinpuute jos hiukset lähtevät, tai sit oot sairastunut syöpään okei toi oli vitsi :D:D mutta kalkinpuute voi olla oikeesti!

  ReplyDelete
 6. vinkki: hiusnaamio ! täyttä kultaa oikeesti !

  ReplyDelete
 7. Красивый телефончик!
  Классный блог!:)
  http://mylifedreamshopes-anastasia.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. En oo mikää asiantuntija, mut voisinpa arvata et lähtee ku et syö tarpeeks. Oot selvästi alipainonen eli et saa tarpeeks energiaa eli myöskään hiukset ei saa tarvitsemiaan ravintoaineita,joten ne tippuu pois. D: sääli. Suosittelisin syömään enemmän ja terveellisempiä ruokia,et voi elää pelkillä sokeri lateil vaik ne onki hyvii :3

  ReplyDelete
 9. thon hiustenlähtöön ni kannattaa varmuudeks käydä vaik ihotautilääkärillä koska ku sähän värjäät hiuksia ni sulla voi olla tulehdus päänahassa tai ku mun mutsilla oli just sillee et hiuksii lähti ja se värjää hiuksii ni ihan jos toi jatkuu ni kannattaa kävästä!

  ReplyDelete
 10. Tohon hiustenlähtöön, kun itsellänikin sama ongelma ollut niin kalkkitabletteja suosittelen, mulla toimi ainakin ja sit ei kannata värjää hiuksia niin usein :)

  ReplyDelete
 11. lol anonyymi tuolla joka sano että "oot sairastunu syöpään" xd eihän ne hiukset herranjumala sen syövän takia lähde vaan sytostaatti- ja sädehoitojen takia! kannattaisi varmaan ensin kurkata faktat esille ennenku tulee tänne huutelemaan.

  ReplyDelete
 12. oon jo hetken seuraillu tätä teidän blogia josta kyllä tykkään ! sulla on ihana tyyli ja oot muutenki kaunis tyttö!(=

  http://lifelike-emilia.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. mistä oot ostanu sun puhelimen noi timantit :o ja eiksjepa et toi on nokia c3! meinaa ostan ite tommosen kans ja tommoset timantit ois aika siistit ;)

  ReplyDelete
 14. Mäkin ajattelisin ettet saa tarpeeksi ravintoaineita. Syöt liian vähän tai liian ykspuolisesti. Sen takia just anorektikoiltakin lähtee hiukse tpäästä kun nei ei saa ravintoaineita kun ei syö. että tyttö syö :) toivotaan ettei sulta oikeesti lähe koska sun hiukset on niin ihanat:)

  ReplyDelete
 15. mul oli ihan sama juttu ! oli oikeesti pelottavaa suihkussaki ku kävi ja lattialle jäi kasa hiuksii. Jos sulla myös kynnet katkeilee ja on tosi ohuet ni kalkkitablettei vaa ja syö sokeri pois, mulla autto :)

  ReplyDelete
 16. munki hiukset alko lähtee kans ku värjäsin tummemmiks!! ja siit o joku 4kk ku värjäsin ja niit lähtee vielki aika paljo.. D::D:D:d mut ei se haittaa vaik lähtee koska sulle kasvaa kaans kokoaja uusii hiuksii

  ReplyDelete
 17. Nora mikä sun entisen blogin nimi on ko haluisin lukee sitää! ps. Nätti oleet! :)

  ReplyDelete
 18. Kantsii kokeilla Cutrinin Bio+ Energen shampoot, hoitoainet ja sitä samaa hiuksiin jätettävää hoitoseerumii :)

  ReplyDelete
 19. haha,et oo ainoo jolt irtoo hiukset päästä, värjäys & sit just noi ettei syö tarpeeks oli mul ainaki syynä, kävin nimittäi iha lääkäris kysyys ;d

  ReplyDelete