BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, January 7, 2014

Weekend

N: Tammikuu ja vettä tulee taivaalta aamulla, päivällä, illalla, yöllä ja kokoajan. Sen lisäksi että sataa niin pitää olla vielä pimeää... En haluisi olla niitä jotka valittaa aina vaan säästä, mutta nyt on pakko myöntää että tää neljä kuukautta kestänyt sadekausi painaa mielialaa jo jonkin verran. Mulle on tulossa ehkä jonkin lainen syysmasennus tammikuussa. Ton ainiaisen sateen ja pimeyden takia ulkona asukuvien ja muiden kuvaaminen ei oikein onnistu ja mä kun kuvaisin mielusti luonnonvalossa kun meillä on ihan hirveän huono valaistus täällä kotona. Noh, ehkä nyt vaan lopetan tän valittamisen ja kerron jotain muuta. Uusi vuosi meni kerrankin mukavasti ja meillä oli ihan super hauskaa ja parasta mahdollista seuraa. Pidettiin vaan koko ilta hauskaa ja yöllä sitten ammuttiin raketteja. Nyt vähän kuvia mun kuluneesta viikonlopusta. Millaisissa merkeissä teidän vuosi 2013 loppui ja miten 2014 lähti käyntiin ?1
1. VIHDOIN LÖYSIN SEN! Oon tosi kauan oottanu ja etsiny tota pörrö jakkua. Ikinä missäään ei ollut mun kokoa, mutta onneksi vihdoin Salon H&M:n oli tullu noita lisää ja sain omani. 2. Käytiin äitin ja Nellyn kanssa Turussa katsomassa Believe ja rakastuin siihen.
2
3. Leffan jälkeen otettiin kaakaot mukaan Robert's coffeesta ja lähettiin ajelemaan kotia kohti 4. Sunnuntain leffa-asua. Käytiin katsomassa isin kanssa Ainoat oikeat. Käyn tosi harvoin leffassa, mutta nyt yhen viikonlopun aikana kaksikin kertaa.
3
5. Tein ekaa kertaa elämässäni porkkanakakkua. Hyvää oli, mutta en oo ihan tyytyväinen reseptiin minkä mukaan tein, joten seuraavalla kerralla kokeilen jotain toista. 6. Uuden karvaliivin testailua. Kuvasta ei kyllä paljoo hahmota millainen tuo on, mutta kuvaan sen teille heti kun ehdin!

Oikein hyvää alkanutta koulu- ja työviikkoa teille! 

24 comments:

  1. Ihana toi karvaliivi! Taas kerran kiva postaus:-)

    ReplyDelete
  2. Aaah! Aivana ihana tuo pörröjakku:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. NIIN ON ! oon niin happy et vihdoin sain sen :)

      Delete
  3. tiesiks et liisa kommentoi ite omiin postauksii anona? XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ootko liisan vieressä aina kommaamassa vai ? mielenkiintoista :D naaah

      Delete
  4. mun mielestä on tosi huippua että uskallat käyttää tollasia ainakin mun silmään erilaisia vaatteita, esim just toi karvaliivineulejuttu :D tosi monella ei olis pokkaa käyttää tollasia tai mitään muutakaan vähän erilaista vaatetta, ainakaan tällasella pienellä paikkakunnalla missä mä asun, vaikka olis kuinka ihania :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos ihana! :) musta on tärkeetä että pitää semmosia vaatteita mistä itse tykkää eikä pelkää muitten mielipiteitä! :)

      Delete
    2. niihän se on ja oon onneksi itekki alkanu pääsemään eroon siitä muiden mielipiteiden pelosta :)

      Delete
  5. Mistä oot ostanu noin hyvin istuvat farkut?:) Voisin kuvitella meidän olevan aika saman painoisia ja melkein kaikkialta mistä olen farkkuja yrittänyt ostaa, ovat ne aina olleet liian isot. Sulla on ihana tyyli ja oot mielettömän kaunis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. en nyt tirdä kuinka paljon paino vaikuttaa farkkujen ostoon, mutta mulla on yhet lempparit ja ne on noi mustat mitkä näkyy kuvissa ja ne on Dr. Denimin mustat farkkulegginssit tai mitkä lie onkaan :D ja niistä koko xxs :) ja sitten kanssa Bikbokin vastaavat koossa xs ja sitten Zaran housut jotka on kokoa 32. kiitos paljon :) toivottavasti musta oli apua :)

      Delete
  6. Äääh ite oon kans sovitellu tota varmaan kolme kertaa ja tullu päätöksee että ostan sen mutta tietenki sitte ku menin hm nii ei ollu enää kokoi ja nettikaupastaki toi on lähteny, ärsyttää :/ mut kiva että sä sait ton :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyllä niitä löytyy varmasti vielä jostain maailman konkasta ! :) kyllä se tulee vielä vastaan ehkä jostain alerekistä ;)

      Delete
  7. Onks toi jakku sellanen mitä voi käyttää ulkona? (: vai onks se pelkkää sisäkäyttöö?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No en kyllä menis tolla ulos tarpomaan, koska toi on kuitenkin loppupeleissä aika ohut ja lyhyt :)

      Delete
  8. Oon tehny porkkanakakkua aina yhdellä samalla ohjeella monta vuotta ja oon tykännyt siitä tosi paljon! Elikkäs Pirkan porkkana-nougatpiirakka, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuota ohjetta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo voisin kokeilla sitä :) kiitti vinkistä !!

      Delete
  9. mulla on tommonen samanlainen karvapörröjakku, mut mulla on ongelma koska en keksi mitä paitaa pitäisin sen alla ! mitä sä pidät ja teetkö joskus asupostausta sen kanssa ? (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo varmasti tulee asupostausta ton kanssa! mutta mä tykkään ainakin laittaa ton alle vaan jonkun perus valkosen/mustan/harmaan t-paidan, koska se paita ei kuitenkaan näy ton alta paljoon :) ja sitten kello ja housut tai hame ! :)

      Delete
  10. meikkipostaus? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joop se on ollut suunnitteilla jo kauan :D kyllä se sieltä vielä tulee :)

      Delete
  11. toi believe oli kyl iha uskomaton!

    ReplyDelete
  12. ompa sulla hoikat jalat :o siis ei mitenkään pahalla, sopii sun kroppaan oikein hyvin kun oot muutenkin noin siro jne :)!

    ReplyDelete